Skocz do zawartości

Kolega

Polecane posty

Napisano

Witajcie!

Od dłuższego czasu nie stawiam sobie kart tarota, jakoś nie miałam takiej potrzeby ;) ale nurtuje mnie teraz zachowanie mojego kolegi. Otwieram własny biznes, prowadzę go sama. Prosiłam kolegę żeby pomógł mi ogarnąć meble itp z koleżanką (głównie chodziło mi o to żeby ich wyswatać 😆😆) ale skończyło się tak że kolega dość namolnie interesuje się teraz moja działalnością.. mam wrażenie że chciałby się do mnie wsadzić ze tak to ujmę zapytałam więc tarota o zamiary kolegi wobec mnie, bo nie ukrywam jego pomoc by móc się może i przydała ale na moich zasadach a nie takiej hmm kontroli, nie wiem jak to nazwać.. w każdym razie karty jakie mi wyszły to 5 denarow, 7 kielichow i paź mieczy. Nie wiem sama - może ma problemy finansowe i liczy na to ze podreperuje u mnie budzet i szpieguje jak się u mnie sytuacja rozwija? Zapytałam tez tarota czy mogę mu ufać i wyszły mi królowa mieczy, 7 buław i królowa denarów. Ja to jakoś poczułam tak ze będę zmuszona bronić swojego terytorium. Macie inne refleksje na ten temat? W ogóle to bardzo lubię energię królowej mieczy i buław, myślenie i energiczne działanie, bez cackania się 😀 proszę o sugestie ewentualne, bo naprawdę mam ciężkie rozkminy z tym facetem, nie potrzebuje żeby ktoś każdy mój zawodowy krok chciał kontrolować bo mnie to szczerze wpienia ze tak to ujmę;) 

Napisano

Hej. Co prawda stawiam tarota tylko sobie i to raz na ruski rok,ale do mnie te karty nie przemawiają. Ja bym jednak na niego trochę uważała - może jest po prostu trochę zbyt wścibski,ale jednak miałabym się na baczności. Trzeba ufać swojej intuicji. 

• Dziękuję! 1
Napisano
15 godzin temu, lola2580 napisał:

Hej. Co prawda stawiam tarota tylko sobie i to raz na ruski rok,ale do mnie te karty nie przemawiają. Ja bym jednak na niego trochę uważała - może jest po prostu trochę zbyt wścibski,ale jednak miałabym się na baczności. Trzeba ufać swojej intuicji. 

No właśnie zastanawiam się czyto tylko wścibstwo i ewentualna chęć dorobienia u mnie w przyszłości czy coś więcej.. dziękuję :*

Napisano
Dnia 21.06.2019 o 16:19, Lucy.liu napisał:

zamiary kolegi wobec mnie

sądzi, a właściwie tak mu się wydaje, że znajdzie się pomysł na jego wyjście z dołka finansowego, może podsuwać pomysły, mało realne i mało dochodowe (nawet stratne)

mogę mu ufać i wyszły mi królowa mieczy, 7 buław i królowa denarów

mogę mu ufać i wyszły mi królowa mieczy, 7 buław i królowa denarów

ja tu widzę ciągłe kontrolowanie, lecz z twojej strony - taka swoista rada, czyli masz być czujna, pilnować kasy i pokazywać kto w twej firmie rządzi, każda z tych kart z osobna nie mówi o braku zaufania, lecz Królowa mieczy kontroluje sferę myślową, internetową, łączeniową, 7 buław jest w pogotowiu, spodziewa się ataku, Królowa monet panuje nad swoja materią

Napisano
4 godziny temu, SowAna napisał:

sądzi, a właściwie tak mu się wydaje, że znajdzie się pomysł na jego wyjście z dołka finansowego, może podsuwać pomysły, mało realne i mało dochodowe (nawet stratne)

ja tu widzę ciągłe kontrolowanie, lecz z twojej strony - taka swoista rada, czyli masz być czujna, pilnować kasy i pokazywać kto w twej firmie rządzi, każda z tych kart z osobna nie mówi o braku zaufania, lecz Królowa mieczy kontroluje sferę myślową, internetową, łączeniową, 7 buław jest w pogotowiu, spodziewa się ataku, Królowa monet panuje nad swoja materią

Tam była buławiana a nie monetowa ;) ostatnio dość często na mnie wychodzą te dwie - buław i mieczy, fajna to energia, takie nie dać sobie w kaszę napluć, odcinać wrogów, działać i mieć wszystko pod kontrolą :) więc też pomyślałam że to ma mnie te karty, ja sobie póki co dobrze radzę sama i sama sobie o wszystkim decyduję i jest mi z tym dobrze. Co do kolegi myślę że trochę racji masz, z tym podsyłaniem pomysłów szczególnie, są czasochłonne a zarobek z nich niewielki.. w sumie dobrze ze tylko tak zawodowo się to przedstawia bo podejrzewałam ze kolega wyrachowany i może coś kombinować w kierunku związania się ze mną 😐

• Lubię! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...