Lucy.liu Napisano Czerwiec 21, 2019 Napisano Czerwiec 21, 2019 Witajcie! Od dłuższego czasu nie stawiam sobie kart tarota, jakoś nie miałam takiej potrzeby ale nurtuje mnie teraz zachowanie mojego kolegi. Otwieram własny biznes, prowadzę go sama. Prosiłam kolegę żeby pomógł mi ogarnąć meble itp z koleżanką (głównie chodziło mi o to żeby ich wyswatać 😆😆) ale skończyło się tak że kolega dość namolnie interesuje się teraz moja działalnością.. mam wrażenie że chciałby się do mnie wsadzić ze tak to ujmę zapytałam więc tarota o zamiary kolegi wobec mnie, bo nie ukrywam jego pomoc by móc się może i przydała ale na moich zasadach a nie takiej hmm kontroli, nie wiem jak to nazwać.. w każdym razie karty jakie mi wyszły to 5 denarow, 7 kielichow i paź mieczy. Nie wiem sama - może ma problemy finansowe i liczy na to ze podreperuje u mnie budzet i szpieguje jak się u mnie sytuacja rozwija? Zapytałam tez tarota czy mogę mu ufać i wyszły mi królowa mieczy, 7 buław i królowa denarów. Ja to jakoś poczułam tak ze będę zmuszona bronić swojego terytorium. Macie inne refleksje na ten temat? W ogóle to bardzo lubię energię królowej mieczy i buław, myślenie i energiczne działanie, bez cackania się 😀 proszę o sugestie ewentualne, bo naprawdę mam ciężkie rozkminy z tym facetem, nie potrzebuje żeby ktoś każdy mój zawodowy krok chciał kontrolować bo mnie to szczerze wpienia ze tak to ujmę;) Cytuj
lola2580 Napisano Czerwiec 21, 2019 Napisano Czerwiec 21, 2019 Hej. Co prawda stawiam tarota tylko sobie i to raz na ruski rok,ale do mnie te karty nie przemawiają. Ja bym jednak na niego trochę uważała - może jest po prostu trochę zbyt wścibski,ale jednak miałabym się na baczności. Trzeba ufać swojej intuicji. 1 Cytuj
Lucy.liu Napisano Czerwiec 22, 2019 Autor Napisano Czerwiec 22, 2019 15 godzin temu, lola2580 napisał: Hej. Co prawda stawiam tarota tylko sobie i to raz na ruski rok,ale do mnie te karty nie przemawiają. Ja bym jednak na niego trochę uważała - może jest po prostu trochę zbyt wścibski,ale jednak miałabym się na baczności. Trzeba ufać swojej intuicji. No właśnie zastanawiam się czyto tylko wścibstwo i ewentualna chęć dorobienia u mnie w przyszłości czy coś więcej.. dziękuję Cytuj
SowAna Napisano Czerwiec 25, 2019 Napisano Czerwiec 25, 2019 Dnia 21.06.2019 o 16:19, Lucy.liu napisał: zamiary kolegi wobec mnie sądzi, a właściwie tak mu się wydaje, że znajdzie się pomysł na jego wyjście z dołka finansowego, może podsuwać pomysły, mało realne i mało dochodowe (nawet stratne) Dnia 21.06.2019 o 16:19, Lucy.liu napisał: mogę mu ufać i wyszły mi królowa mieczy, 7 buław i królowa denarów Dnia 21.06.2019 o 16:19, Lucy.liu napisał: mogę mu ufać i wyszły mi królowa mieczy, 7 buław i królowa denarów ja tu widzę ciągłe kontrolowanie, lecz z twojej strony - taka swoista rada, czyli masz być czujna, pilnować kasy i pokazywać kto w twej firmie rządzi, każda z tych kart z osobna nie mówi o braku zaufania, lecz Królowa mieczy kontroluje sferę myślową, internetową, łączeniową, 7 buław jest w pogotowiu, spodziewa się ataku, Królowa monet panuje nad swoja materią Cytuj
Lucy.liu Napisano Czerwiec 25, 2019 Autor Napisano Czerwiec 25, 2019 4 godziny temu, SowAna napisał: sądzi, a właściwie tak mu się wydaje, że znajdzie się pomysł na jego wyjście z dołka finansowego, może podsuwać pomysły, mało realne i mało dochodowe (nawet stratne) ja tu widzę ciągłe kontrolowanie, lecz z twojej strony - taka swoista rada, czyli masz być czujna, pilnować kasy i pokazywać kto w twej firmie rządzi, każda z tych kart z osobna nie mówi o braku zaufania, lecz Królowa mieczy kontroluje sferę myślową, internetową, łączeniową, 7 buław jest w pogotowiu, spodziewa się ataku, Królowa monet panuje nad swoja materią Tam była buławiana a nie monetowa ostatnio dość często na mnie wychodzą te dwie - buław i mieczy, fajna to energia, takie nie dać sobie w kaszę napluć, odcinać wrogów, działać i mieć wszystko pod kontrolą więc też pomyślałam że to ma mnie te karty, ja sobie póki co dobrze radzę sama i sama sobie o wszystkim decyduję i jest mi z tym dobrze. Co do kolegi myślę że trochę racji masz, z tym podsyłaniem pomysłów szczególnie, są czasochłonne a zarobek z nich niewielki.. w sumie dobrze ze tylko tak zawodowo się to przedstawia bo podejrzewałam ze kolega wyrachowany i może coś kombinować w kierunku związania się ze mną 😐 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.