Skocz do zawartości

cesarz jego zamiary

Polecane posty

Napisano

Zadalam pytanie jakie on ma zamiary wobec mnie wypadł cesarz  jedyne co przychodzi mi do głowy to ze wszystko bedzie na jego zasadach macie jakies inne pomysl.(zaznacze ze to mezczyzna który mi sie podoba)

Napisano

Jedna karta to trochę mało, ale zgodzę się, że chciałby, żeby było tak jak on chce. Ponadto facet poważny, nie przygody mu w głowie. Jest i chce być stabilny i takie ma zamiary. Jest ustatkowany, dobrze sytuowany, zapewnia i ma zapewnione bezpieczeństwo,dobra partia, jak wolny - bierz! :)

• Lubię! 1
Napisano
2 minuty temu, Online1 napisał:

Jedna karta to trochę mało, ale zgodzę się, że chciałby, żeby było tak jak on chce. Ponadto facet poważny, z zasadami mocno ukorzenionymi, rodzinny, nie przygody mu w głowie. Jest i chce być stabilny i takie ma zamiary. Jest ustatkowany, dobrze sytuowany, zapewnia i ma zapewnione bezpieczeństwo,dobra partia, jak wolny - bierz! :)

Napisano

Cesarz zazwyczaj przedstawia stabilnego mężczyznę, potrafi on panować nad emocjami, zapewnić bezpieczeństwo finansowe, w ciężkich chwilach można liczyc na jego wsparcie. To, ktos starszy, wywarzony z dobra pozycja, jeśli szukasz dojrzałego partnera to się nie zastanawiaj :-) 

• Lubię! 1
Napisano

No to interpretacja nieco się zmienia;) On może chcieć Cię posiadać na swoich zasadach ale jak jest zajęty to on nie zrezygnuje z tego co już posiada.

• Lubię! 1
Napisano
Dnia 27.02.2020 o 05:22, soleila007 napisał:

Niestety zajety <szalony>

No w sumie nic dziwnego, cesarz to tez karta przedstawiajaca dojrzalego mezczyzne w związku, często ma dzieci..

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...