tomekdth Napisano Marzec 26, 2020 Napisano Marzec 26, 2020 Szanowne i Szanowni, Miałem jakiś czas temu stawiane karty, ponoć był to rozkład na 1,5 roku. Były 4 rzędy po 6 kart. Obok mnie była właśnie owa 9. dwa rzędy pode mną odwrócona ode mnie kobieta, dama karo. Osoba, która interpretowała te karty mówiła, że czeka mnie ślub i możliwe, że z tą odwróconą osobą, albo poznam kogoś lub będę z kimś takim. Ta dama stała w towarzystwie dwóch figur, nie pamiętam, król i dama chyba, wtedy miałem informację, że moja partnerka mogła się odsunąć przez dwójkę ludzi ode mnie. Co o tym myślicie? Dodatkowo, czy w kartach klasycznych można wyczytać, że komuś ma się urodzić dziecko? Pozdrawiam Cytuj
Ercil Napisano Marzec 29, 2020 Napisano Marzec 29, 2020 Dnia 26.03.2020 o 14:23, tomekdth napisał: Były 4 rzędy po 6 kart. Obok mnie była właśnie owa 9. dwa rzędy pode mną odwrócona ode mnie kobieta, dama karo. Osoba, która interpretowała te karty mówiła, że czeka mnie ślub i możliwe, że z tą odwróconą osobą, albo poznam kogoś lub będę z kimś takim. Ta dama stała w towarzystwie dwóch figur, nie pamiętam, król i dama chyba, wtedy miałem informację, że moja partnerka mogła się odsunąć przez dwójkę ludzi ode mnie. Co o tym myślicie? @tomekdth: można powiedzieć, co się myśli o rozkładzie, jeśli się go widzi w całości.To co tutaj przedstawiłeś to pojedyńcze karty, do tego nie pamiętasz nawet tych, które stały obok Damy, obok Ciebie "owa 9" - jaka 9 ? - do tego nie znamy pozycji innych, a przecież to wszystko ma wpływ na syntezę. Jest to zresztą duży układ z 24 kart, a takie układy wymagają innego sposobu czytania, niż kilka kart i nikt poważnie traktujący karty nie będzie wyciągał wniosków z cudzych układów, nie wiedząc w dodatku jaki system ma owa wróżka i jaki jest sposób ich czytania - a to jest bardzo istotne. A poza tym jestem zdania, że nie powinno się interpretować kart innej wróżki, bo każdy ma swój sposób odczytu. To, co ona odczytała z tych kart ja mogę zobaczyć zupełnie inaczej. 2 1 Cytuj
tomekdth Napisano Marzec 30, 2020 Autor Napisano Marzec 30, 2020 @Ercil, dziękuje za odpowiedź. Przepraszam, zadałem pytanie na podstawie tego, co pamiętałem, ale masz całkowitą rację. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.