Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Na brak kontaktu wypadły karty: 4 kielichów, kapłanka, 5 buław, królowa kielichów  w przeszkodzie krolowa mieczy, król buław. Ktoś pomoże?

Napisano

Ktoś się wycofał (kapłanka) i broni od kontaktu (5 buław). 4 kielichy, takie też rozmyślające, wycofane, nie dostrzegające czegoś. Królowa kielichów - nowa kobieta? Lub osoba, która pyta?

W przeszkodzie - albo nowy związek (król buław - facet zauroczony i owładnięty tym, królowa mieczy - ta kobieta pilnująca go) albo symbole osób pytająca i ten o którego pytano, widać tu różnice temperamentów jako przyczynę. Kobieta go „gasi”. 

• Lubię! 1
Napisano
1 godzinę temu, gawronka napisał:

4 kielichów jako karta wyjsciowa, glowna

Ktoś się zawiódł, znużył, zmienił decyzję, poczuł, że to nie to. Poczuł, że chce czegoś innego.

Napisano
Dnia 15.04.2020 o 21:13, gawronka napisał:

Ktoś pomoże?

a Twoja interpretacja...?

Napisano

4 puchary facet strzelił focha,nie dostał tego od Ciebie co chciał  Król polazł w pizdu do innej kobiety której dostanie czego pragnie przecież on buławiany Arcykapłanka u mnie ona jest ukrytą kobietą którą ukrywa przed Tobą za dużo tych babek w rozkładzie w dodatku broni się przed kontaktem z Tobą,Ty jako  Królowa mieczy czujesz  się tym zraniona,Królowa pucharów płaczka  jest Tobie przykro @sovalet też tak myślę przyczyną braku kontaktu jest inna kobieta i różnica temperamentów. @gawronka  tacy są niektórzy mężczyźni pojawiają się w naszym życiu zrobią nadzieji,namącą odchodzą z nienacka nie wszystkich wrzucam do tego samego worka każda relacja ,nowa znajomość czegoś nas uczy nic nie dzieje się bez przyczyny coś stracimy i zyskamy.

• Lubię! 2
Napisano

Hmmm, chyba trochę się pomyliłam z tymi przeszkodami bo teraz dowiedzialam sie dokladnie co poszczegolna karta oznacza. Dopiero się uczę dlatego przepraszam. Rozklad wygląda nastepujaco 

1. Obecny stan - 4 kielichów

2. Przyczyna pytania, obecnego stanu rzeczy 5 buław

3. Przeszkoda- kapłanka

4. Co pomoze- królowa kielichow

5. Co nieuniknione- krolowa mieczy

6. Wynik- król buław

Przepraszam za kłopot. Wydaje mi się ze teraz interpretacja się zmieni 🤨🤨

Napisano
2 godziny temu, gawronka napisał:

Hmmm, chyba trochę się pomyliłam z tymi przeszkodami bo teraz dowiedzialam sie dokladnie co poszczegolna karta oznacza. Dopiero się uczę dlatego przepraszam. Rozklad wygląda nastepujaco 

3. Przeszkoda- kapłanka

6. Wynik- król buław

Niewiele się coś zmienia. Ktoś się nie kontaktuje, bo nie chce i prawdopodobnie ma jakaś kobietę. Myśle, ze królowa kielichów to rada dla Ciebie - stan się nią. Odżyj, dbaj o siebie :)  
Sprobuj sama to zinterpretować w kontekście sytuacji, którą Ty znasz. 

• Dziękuję! 1
Napisano
Dnia 17.04.2020 o 14:32, gawronka napisał:

3. Przeszkoda- kapłanka

6. Wynik- król buław

zgadzam się z powyższymi interpretacjami, dodatkowo 5 buław jako przyczyna: kłótnie, nerwowa atmosfera, królowa mieczy jako nieuniknione - bedziesz musiała opanować swoje emocje  spojrzeć na wszystko logicznie i "na zimno", królowa kielichów jako rada - zajmij się swoimi emocjami właśnie, ewentualnie jeśli masz dzieci to na dzieciach się skoncentruj się na nich.

• Dziękuję! 1
Napisano
Dnia 17.04.2020 o 17:34, sovalet napisał:

Niewiele się coś zmienia. Ktoś się nie kontaktuje, bo nie chce i prawdopodobnie ma jakaś kobietę. Myśle, ze królowa kielichów to rada dla Ciebie - stan się nią. Odżyj, dbaj o siebie :)  
Sprobuj sama to zinterpretować w kontekście sytuacji, którą Ty znasz. 

Hmmm co do tej drugiej kobiety to mam wątpliwości. Aczkolwiek ręki nie dam uciąć 😆 Kapłanka w przeszkodzie i Królową Kielichów bym zinterpretowała jako: przeszkoda- introwertyzm, zamknięcie sie na drugą osobę, problemy z komunikacją, wyrażaniem swoich uczuć a krolowa kielichow jako rade czyli wlasnie otwarcie sie na uczucie, rozmowe, trochę wiecej emocji w tym wszystkim a mniej logiki i rozumowania, natomiast 4 kielichów wskazywać może na jakaś walke wewnętrzną, rozterki z sobą samym. Może powodem tych rozterek jest wlasnie Kapłanka czyli jakaś tajemnica ktorej sie obawia, jakieś blokady emocjonalne. W ogole jakoś czuje tu duzo blokad wewnętrznych, wzajemne zamknięcie, przezywanie. Czy taka analiza też może być trafna? 😀

• Lubię! 1
Napisano
2 godziny temu, gawronka napisał:

Kapłanka w przeszkodzie i Królową Kielichów bym zinterpretowała jako: przeszkoda- introwertyzm, zamknięcie sie na drugą osobę, problemy z komunikacją, wyrażaniem swoich uczuć a krolowa kielichow jako rade czyli wlasnie otwarcie sie na uczucie, rozmowe, trochę wiecej emocji w tym wszystkim a mniej logiki i rozumowania. 

Jak najbardziej pisałam to powyżej, że w kapłance, ktoś się wycofał, i jak najbardziej może być taka interpretacja. Niemniej jednak istotne, kto nie chce kontaktu, kto zrezygnował, kto pyta, jakie uczucia mają dwie strony, co było przed itp. Inaczej to jest strzelanie w karty w przypadkach interpretacji przy relacji :) 

• Dziękuję! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...