MalaGosia93 Napisano Maj 20, 2020 Napisano Maj 20, 2020 Witajcie właśnie zapisałam się na egzamin teoretyczny na prawo jazdy 29.05.2020 i zapytalam karty czy go zdam. W przełożeniu wyszły: 10 monet, koło fortuny i 10 kielichow natomiast rozklad z 3 kart: sprawiedliwość, 9 monet i 6 kielichow. Dodam, że to nie będzie pierwsze podejście do tego egzaminu i bardzo się denerwuje. Ja już w głowie mam masło maślane. Ale moim zdaniem zdam bo los się do mnie uśmiechnie? Czy mam racje? Czy uda mi się zdać? Za wszystkie interpretacje z góry bardzo dziękuję Cytuj Człowiek chce kochać i być kochanym...
MalaGosia93 Napisano Maj 20, 2020 Autor Napisano Maj 20, 2020 Moja interpretacja jest taka: Sprawiedliwość- podejde do tego egzaminu, ale będę miała mieszane uczucia czy mi się uda go zdać. 9 monet- czuję że zdałam, 9monet zawsze przynosiła mi szczęście. 6 pucharów- uda mi się zdać bez kolejnej powtórki. Dopiero się uczę więc bardzo proszę nie karccie mnie jakoś ostro za moją interpretacje Cytuj Człowiek chce kochać i być kochanym...
Szamanka Napisano Maj 20, 2020 Napisano Maj 20, 2020 Z przełożenia byś na pewno zdała.Tam są cudne karty. No jeśli się przyłożyłaś to zdasz.Sprawiedliwość- zostaniesz uczciwie potraktowana. Poza tym sprawiedliwość oznacza zakończenie,odcięcie spraw z przeszłości.Odetniesz sprawę i już.6 - kielichów mówi o tym,że to nie jest pierwsze podejście A 9 denarów to dla mnie też szczęśliwa w takiej sytuacji karta 1 Cytuj
Ona28 Napisano Maj 25, 2020 Napisano Maj 25, 2020 Kurczę..... nie podzielam Waszego pozytywnego nastawanie..... 10 pucharów jako trzecia karta zawsze pokazuje mi ,że lepiej już nie będzie. Teraz jest pełnia szczęścia... Sprawiedliwość - zostaniesz osądzona ....przez egzaminatora 9 Monet - to wg mnie karta samotności. 6 pucharów - zostajesz w tym co jest teraz. Wg mnie nie zdasz...... Obym się myliła Powodzenia z całego serca !!!! Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.