madzix160 Napisano Czerwiec 20, 2023 Napisano Czerwiec 20, 2023 Poznałam pewnego pana przez internet, rozlozylam karty na rame czasowa do konca wakacji, czy bedzie szansa na spotkanie/czy jest w ogole sens? mialam wrazenie ze spotkalam bratnia dusze.. dogadywalismy sie swietnie,niestety relacja cos ustała przygniotly i mnie i jego problemy osobiste... 3 karty - 6 kielichów rycerz kielichów i as buław wyszło no i generalnie wydaje mi sie ze dosc ładne karty - ten as buław jako początek czegos nowego, ale wydaje mi sie ze jeszcze nie czas.. jeszcze nie pora.. ? Cytuj
Karuza Napisano Czerwiec 25, 2023 Napisano Czerwiec 25, 2023 Jestem początkująca, ale też widzę te karty jako pozytywne, jest zainteresowanie, sympatia, adoracja. Według mnie Rycerz dodaje tu romantyzmu, choć jest też trochę lęku przed zaangażowaniem od razu, jednak jest szansa na spotkanie. As buław dodaje tu akcji, ożywienia, większego zaangażowania, więc spodziewałabym się, że relacja odżyje. 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.