sarara Napisano Listopad 13, 2023 Share Napisano Listopad 13, 2023 Dlaczego jestem sama? wylosowałam dwie karty: as denarów kochankowie dociągnęłam trzecią, która miała być podsumowaniem - król denarów. W przełożeniu pojawiła się kapłanka. Karty te kojarzą mi się z tym, czego bym chciała - budowanie od początku stałego związku, trwałej relacji z odpowiedzialnym, stabilnym facetem, ale nie potrafię ich zinterpretować w odniesieniu do zadanego pytania. Kochankowie kojarzą mi się z tym, że takiego wyboru dokonałam dawno temu i tkwię w tej sytuacji, skupiając się na dbaniu o praktyczną stronę życia, zarabianie, dogadzanie sobie. Pomóżcie, naprawdę chciałabym poznać odpowiedź na to pytanie. Pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sarara Napisano Listopad 16, 2023 Autor Share Napisano Listopad 16, 2023 Jeszcze tak sobie pomyślałam, że spotykam facetów już życiowo ustabilizowanych, urządzonych, z rodzinką, spotykam ich głównie w sytuacjach formalnych, służbowych. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Grudzień 9, 2023 Share Napisano Grudzień 9, 2023 Dnia 13.11.2023 o 10:50, sarara napisał: Dlaczego jestem sama? wylosowałam dwie karty: as denarów kochankowie dociągnęłam trzecią, która miała być podsumowaniem - król denarów. W przełożeniu pojawiła się kapłanka. Imponują Tobie osoby "dojrzałe", poukładane i często już zajęte, taką masz matrycę, możliwe że nie chcesz inwestować w relację (As) nieświadomie, Kapłanka często jest tą drugą i potwierdzają to Kochankowie, może tak naprawdę nie chcesz być w procesie , Król jest opisywany jako osoba dojrzała od 40 roku, może szukasz zbyt "dorosłych " 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sarara Napisano Grudzień 18, 2023 Autor Share Napisano Grudzień 18, 2023 Dziękuję za odpowiedź. Teraz to ja już jestem w wieku po 40, więc wyjścia nie ma. Ale rzeczywiście ten opis pasuje do mojej historii. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.