Suhaila Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Moc miłości Są to karty z energia miłości , afirmacjami ,podpowiedziami- przekazami od niebiańskich istot. Bardzo ważną rolę odgrywają tu Przekazy i Afirmacje. Myślę ,że nie będę opisywała w całości kart ale cząstkę . 1 karta AKCEPTACJA PRZEKAZ Miłość przychodzi przez akceptację życiowych doświadczeń . Wszystko płynie , dlatego już czas aby pożegnać przeszłość trzymająca nas w objęciach starych przekonań. Problemy świadczą o potrzebie zmian w naszym życiu . To sygnały mówiące ,że nasze postępowanie prowadzi do dysharmonii. AFIRMACJA Uwalniam się od przeszłości , przez akceptację tego kim jestem teraz. 2 karta BŁOGOSŁAWIEŃSTWO PRZEKAZ Cieszymy się błogosławieństwem miłości , mówmy głosem swojego serca i idźmy właściwa drogą . Kiedy związek oparty na miłości jest błogosławiony , okazujemy swojemu ukochanym nasza uwagę i troskę , niech świeże kwiaty mówią o naszej miłości. AFIRMACJA Wszystkie moje działania płynące z serca otacza błogosławieństwo miłości. 3 karta BYCIE I DZIAŁANIE PRZEKAZ Warto być sobą reszta jest nieważna. Żyjmy swoim rytmem gońmy za swoimi marzeniami , bo miłość jest byciem sobą w każdym działaniu. Przestańmy spełniać oczekiwania innych , mamy prawo do spełniania swoich marzeń. AFIRMACJA Jestem sobą we wszystkich moich działaniach ,jestem spełnionym marzeniem miłości. 4 karta CIERPLIWOŚĆ PRZEKAZ Pamiętajmy ,że cierpliwość nie ejst czekaniem , lecz działaniem wypełnionym pewnością w doskonałym rezultacie . Niecierpliwe oczekiwanie miłości jedynie ją oddala . Jak mamy znaleźć miłość w swoim życiu? Mamy przestać jej szukać. Nie ma przypadkowych spotkań i zdarzeń , wszystko płynie [ panta rhei] w harmonii z całym wszechświatem. AFIRMACJA Jestem w harmonii z całym wszechświatem ,pozwalam miłości wejść do mojego życia. 5 karta CUDA PRZEKAZ Będziemy teraz doświadczać przemiany samotności we wspólnotą , słabością w moc , smutku w radość .Magia miłości odmieni nasze życie .Kochajmy siebie ,bo zasługujemy na wielka miłość. Zacznijmy dostrzegać wokół siebie małe rzeczy , być może niewidoczne na pierwszy rzut oka ;troskę naszych przyjaciół i wewnętrzny głos mówiący o mocy miłości. AFIRMACJA Jestem cudem miłości przez który uzdrawiam swoje życie. 6 karta DOM PRZEKAZ Otrzymujemy wspaniałą wiadomość dokonaliśmy wielkiego postępu w drodze do źródła miłości -domu naszej duszy. Teraz widzimy z jasnością owoce naszego postępowania . Stwórca i anioły cieszą się razem z nami , jesteśmy świadomi mocy dobrych myśli ,słów i działań płynących z intencji dobra. AFIRMACJA Jestem w mocy miłości cieszę się swoją druga połową. 7 karta DRUGA POŁOWA PRZEKAZ Jesteśmy gotowi do spotkania z wielką miłością .Uwolnijmy się od poszukiwania za wszelka cenę naszej drugiej połowy .Aby energia miłości mogła swobodnie płynąć potrzebne jest bycie w przyszłości lub przyszłości. Wiedzmy że związek z bratnia duszą jest spotkaniem równoprawnych całości szanujących siebie nawzajem. Równowaga w byciu i działaniu prowadzi do szczęścia zjednoczonych w miłości dusz. AFIRMACJA Otworzyłem się na miłość i odnalazłem swoją bratnią duszę . 8 -karta DZIECI PRZEKAZ Stawanie się dzieckiem to narodziny świadomości mocy, która płynie z wiary w siebie. Nie ma potężniejszej energii od ufności dziecka , wolnej i prawdziwej miłości bezwarunkowej. Zacznijmy odnajdywać siebie przez zabawę , wtedy zobaczymy naszą istotę promieniującą miłością. Jesteśmy dziećmi wszechświata , owocem miłości Boga. AFIRMACJA Jestem dzieckiem miłości, jestem dzieckiem mądrości. Jestem który Jestem/ 9-karta JEDNOŚĆ PRZEKAZ Stwórca doświadcza siebie obdarzając nas życiem dlatego możemy osiągnąć z nim jedność. Prawdziwe Ja jest częścią Stwórcy w nas i przez nie jesteśmy połączeni ze źródłem życia. Pamiętajmy o tym zarówno w chwili mocy jak i słabości. Przyszliśmy na ziemię ,aby doświadczać mocy miłości przez jedność. Wybieramy bycie w radości oraz bycie w nieszczęściu ;możemy patrzeć na siebie oczami duszy lub oczami ofiary. AFIRMACJA Jestem jednością ze źródłem miłości , jestem sobą. 10-karta KREACJA PRZEKAZ Nie ma złego losu jest tylko miłość .Uwierzmy w siebie tak jak uwierzyły w nas anioły bezwarunkowo. Codziennie róbmy jedną rzecz z uczuciem miłości ,aż każda chwila będzie nią wypełniona. Człowiek staje się potężna istotą , gdy odkrywa moc miłości w każdym aspekcie istnienia. AFIRMACJA Codziennie stwarzam świat przez dobre myśli , słowa i działania. 11-karta MOC MIŁOŚCI PRZEKAZ Bądźmy pewni , otacza nas światło mocy miłości , dokonaliśmy właściwego wyboru . Bóg i anioły cieszą się naszym szczęściem i błogosławią nasz związek. Największe moce świata duchowego są teraz razem z nami , źródło życia jest dla nas otwarte. Największą tajemnicą miłości jest to ,że my sami nią jesteśmy. AFIRMACJA Jestem w mocy miłości tworzę swoje życie w doskonałej harmonii. 12-karta MOŻLIWOŚCI PRZEKAZ Anioły przypominają nam, że możliwości wyboru jest wspaniałym darem Stwórcy dla wszystkich istot ludzkich. Każdy nowy dzień niesie nowe możliwości , choć możemy w to wątpić to od nas zależy czy dzisiaj będziemy się cieszyli odkrywaniem twórczej mocy miłości. AFIRMACJA Każdego dnia otwieramy bramy ogrodu miłości. 13-karta NOWE SIŁY PRZEKAZ Człowiek posiada niewyczerpane siły, gdyż jest częścią Stwórcy .Jeżeli czujemy się bezsilni to znak ,że zapomnieliśmy o tym .Miłość jest źródłem sił dla wszystkich istot we wszechświecie Choć możemy tego nie widzieć , otaczają nas anioły miłości , odetchnijmy głęboko bo wkrótce odnajdziemy swoją moc , która rozjaśni nasze życie. AFIRMACJA Jestem istotą miłości pełną sił i wiary. 14 -karta NOWY ZWIĄZEK PRZEKAZ Pozwólmy sobie na przyjmowanie i akceptację uczuć , które pojawiają się w naszym sercu. Prośmy o prowadzenie aby powstał nowy związek oparty na miłości. Nowy związek wymaga zupełnie nowego spojrzenia na siebie . Nie słowa ale uczucia są naprawdę ważne , dlatego uczymy się siebie po przez uczucia, którymi emanujemy i które przyjmujemy. AFIRMACJA Przyjmuję i akceptuję uczucia które pojawiają sie w moim sercu. 15-karta OCZYSZCZENIE PRZEKAZ Ogród miłości kwitnie w pełni gdy poświęcamy swoją uwagę każdemu kwiatu. Jeśli zaniedbamy nawet najmniejszą cześć ogrodu , zniknie harmonia i pojawi się chaos . Wejrzyjmy w swój ogród i zróbmy porządek. Zanim wejdziemy do nowego związku lub odnowimy obecny związek jesteśmy proszeni przez anioły o zakończenie wszystkich spraw w prawdzie mówionej miłości.Jedynie przez prawdę dokonujemy oczyszczenia i możemy przyjąć miłość , która jest najgłębszą i najczystszą wibracją wszechświata . AFIRMACJA Tworzę piękny związek w świetle prawdy .Jestem oczyszczony. CD. NASTĄPI Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.