Skocz do zawartości

Czy dobrze czytam.... będę wdzięczna za uwagi

Trish

Polecane posty

Przeszlosc, teraźniejszość i przyszłość relacji:

Co bylo: 4bulaw, krol kielichów i sila:

Było wspaniale, uczucie, spotkania. Wielka radość.

Co jest: Pojawił się (u niego) lek, trach przed uczuciem, zaczął myśleć, niezdecydowanie, wybrał niezobowiązującą relację z inną kobieta.

Przyszłość: Czekają ich rozterki, desperacja, smutek, potem okres przemyśleń, jakiś refleksji, ale jest szansa, że jeszcze powrócą do siebie i uczucie pojawi się na nowo.

Dobrze czytam? Macie cos, do dodania?

20240321_115059.thumb.jpg.e2dac689b1f67d26c3e2203f2b998920.jpg

Trish- w pytaniu potrzebne jest uściślenie czyja to relacja.

Co ich czeka -opisujesz .

Na ich relację ?

To taka podpowiedź.

Trish ,będzie ciężko interpretować rozkłady dla siebie. Trzeba dużego dystansu .

Są takie osoby,które tylko do siebie mają zaufanie ,ale to zwykle wieloletni tarociści .

Zaryzykuję i powiem ,że jest ich ,j"ak na lekarstwo."

• Dziękuję! 1

47 minut temu, Sue napisał:

Na ich relację ?

To taka podpowiedź.

Trish ,będzie ciężko interpretować rozkłady dla siebie. Trzeba dużego dystansu .

Są takie osoby,które tylko do siebie mają zaufanie ,ale to zwykle wieloletni tarociści .

Dziękuję - zgadzam sie:) ale od czegoś trzeba zacząć:) cwicze interpretację kart, a rozkłady są albo na mnie (jak ten), albo na bliskich mi osobach, które wiedzą, że dopiero zaczynam te droge:)

• Gratuluję! 1

55 minut temu, Sue napisał:

Na ich relację ?

To taka podpowiedź.

Jak jest, to wiemy:))) I zdecydowanie trzymam się Twoich wróżb. Ale tu chce się nauczyć łączyć kropki. I ten as kielichów mnie zaskoczył.

Trish , ja wiem ,nie miałam absolutnie nic złego na myśli to tylko wskazówka-zwlaszcza to ,że ciężko się czyta tlrozklady ,które nas samych dotyczą💚

• Dziękuję! 1

Godzinę temu, Sue napisał:

Trish , ja wiem ,nie miałam absolutnie nic złego na myśli to tylko wskazówka-zwlaszcza to ,że ciężko się czyta tlrozklady ,które nas samych dotyczą💚

A jak byś zinterpretowała Ty ten rozklad 

?:)) Dobry tok rozumowania?

• Dziękuję! 1

Trish - nie interpretuję rozkładów  poza moimi.

Za to mam pomysł ,zadam Ci pytanie ,jesli chcesz ,które będziesz mogła zweryfikować sobie .

• Dziękuję! 1

9 minut temu, Sue napisał:

Trish - nie interpretuję rozkładów  poza moimi.

Za to mam pomysł ,zadam Ci pytanie ,jesli chcesz ,które będziesz mogła zweryfikować sobie .

Super! Poprosze;)

18 godzin temu, Trish napisał:

Dobrze czytam? Macie cos, do dodania?

stawianie dla siebie, właściwie zawsze, jest obarczone dopasowywaniem odpowiedzi do chęci, czyli interpretacja błędna

w powyższym wg mnie znów doszukujesz się pozytywu na podstawie jednej karty, As mówi o czymś nowym, a po 5d i 6m tym bardziej 

• Dziękuję! 1

Godzinę temu, SowAna napisał:

stawianie dla siebie, właściwie zawsze, jest obarczone dopasowywaniem odpowiedzi do chęci, czyli interpretacja błędna

w powyższym wg mnie znów doszukujesz się pozytywu na podstawie jednej karty, As mówi o czymś nowym, a po 5d i 6m tym bardziej 

Zgadza się. Dzięki za pomoc. No tak właśnie czułam z tym asem:))) Ale to 8 dobrze:)

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...