Trish Napisano 21 Marzec Share Napisano 21 Marzec Przeszlosc, teraźniejszość i przyszłość relacji: Co bylo: 4bulaw, krol kielichów i sila: Było wspaniale, uczucie, spotkania. Wielka radość. Co jest: Pojawił się (u niego) lek, trach przed uczuciem, zaczął myśleć, niezdecydowanie, wybrał niezobowiązującą relację z inną kobieta. Przyszłość: Czekają ich rozterki, desperacja, smutek, potem okres przemyśleń, jakiś refleksji, ale jest szansa, że jeszcze powrócą do siebie i uczucie pojawi się na nowo. Dobrze czytam? Macie cos, do dodania? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sue Napisano 21 Marzec Share Napisano 21 Marzec Trish- w pytaniu potrzebne jest uściślenie czyja to relacja. Co ich czeka -opisujesz . Na ich relację ? To taka podpowiedź. Trish ,będzie ciężko interpretować rozkłady dla siebie. Trzeba dużego dystansu . Są takie osoby,które tylko do siebie mają zaufanie ,ale to zwykle wieloletni tarociści . Zaryzykuję i powiem ,że jest ich ,j"ak na lekarstwo." 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trish Napisano 21 Marzec Autor Share Napisano 21 Marzec 47 minut temu, Sue napisał: Trish- w pytaniu potrzebne jest uściślenie czyja to relacja. Co ich czeka -opisujesz . Na ich relację ? To taka podpowiedź. Trish ,będzie ciężko interpretować rozkłady dla siebie. Trzeba dużego dystansu . Są takie osoby,które tylko do siebie mają zaufanie ,ale to zwykle wieloletni tarociści . Zaryzykuję i powiem ,że jest ich ,j"ak na lekarstwo." Dziękuję - zgadzam sie:) ale od czegoś trzeba zacząć:) cwicze interpretację kart, a rozkłady są albo na mnie (jak ten), albo na bliskich mi osobach, które wiedzą, że dopiero zaczynam te droge:) 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trish Napisano 21 Marzec Autor Share Napisano 21 Marzec 55 minut temu, Sue napisał: Trish- w pytaniu potrzebne jest uściślenie czyja to relacja. Co ich czeka -opisujesz . Na ich relację ? To taka podpowiedź. Trish ,będzie ciężko interpretować rozkłady dla siebie. Trzeba dużego dystansu . Są takie osoby,które tylko do siebie mają zaufanie ,ale to zwykle wieloletni tarociści . Zaryzykuję i powiem ,że jest ich ,j"ak na lekarstwo." Jak jest, to wiemy:))) I zdecydowanie trzymam się Twoich wróżb. Ale tu chce się nauczyć łączyć kropki. I ten as kielichów mnie zaskoczył. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sue Napisano 21 Marzec Share Napisano 21 Marzec Trish , ja wiem ,nie miałam absolutnie nic złego na myśli to tylko wskazówka-zwlaszcza to ,że ciężko się czyta tlrozklady ,które nas samych dotyczą💚 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trish Napisano 21 Marzec Autor Share Napisano 21 Marzec Godzinę temu, Sue napisał: Trish , ja wiem ,nie miałam absolutnie nic złego na myśli to tylko wskazówka-zwlaszcza to ,że ciężko się czyta tlrozklady ,które nas samych dotyczą💚 A jak byś zinterpretowała Ty ten rozklad ?:)) Dobry tok rozumowania? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sue Napisano 22 Marzec Share Napisano 22 Marzec Trish - nie interpretuję rozkładów poza moimi. Za to mam pomysł ,zadam Ci pytanie ,jesli chcesz ,które będziesz mogła zweryfikować sobie . 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trish Napisano 22 Marzec Autor Share Napisano 22 Marzec 9 minut temu, Sue napisał: Trish - nie interpretuję rozkładów poza moimi. Za to mam pomysł ,zadam Ci pytanie ,jesli chcesz ,które będziesz mogła zweryfikować sobie . Super! Poprosze;) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano 22 Marzec Share Napisano 22 Marzec 18 godzin temu, Trish napisał: Dobrze czytam? Macie cos, do dodania? stawianie dla siebie, właściwie zawsze, jest obarczone dopasowywaniem odpowiedzi do chęci, czyli interpretacja błędna w powyższym wg mnie znów doszukujesz się pozytywu na podstawie jednej karty, As mówi o czymś nowym, a po 5d i 6m tym bardziej 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trish Napisano 22 Marzec Autor Share Napisano 22 Marzec Godzinę temu, SowAna napisał: stawianie dla siebie, właściwie zawsze, jest obarczone dopasowywaniem odpowiedzi do chęci, czyli interpretacja błędna w powyższym wg mnie znów doszukujesz się pozytywu na podstawie jednej karty, As mówi o czymś nowym, a po 5d i 6m tym bardziej Zgadza się. Dzięki za pomoc. No tak właśnie czułam z tym asem:))) Ale to 8 dobrze:) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.