Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Zadałam kartom pytanie.. Czy on będzie chciał wrócić, czy będzie próbował.

Moje karty :

giermek mieczy,król mieczy, giermek kielichów, cztery miecze,osiem buław, osiem mieczy.

uważam ,że miecze i krol mieczy raczej oznacza to,że się odetnie całkiem i chęci powrotu z jego strony nie bedzie.

Nie wiem jak rozumieć to w całościowym rozkładzie. Proszę o pomoc i pozdrawiam:)

• 3 months later...
Napisano

Rozkład sugeruje, że ta osoba jest w dużej mierze zdominowana przez rozum i logikę, co może prowadzić do decyzji o odcięciu się emocjonalnie (Król Mieczy). Giermek Mieczy wskazuje na obserwację i analizę sytuacji, ale bez konkretnych działań. Giermek Kielichów pokazuje, że emocje są obecne, ale mogą być zagłuszane przez rozumowe podejście. Cztery Miecze sugerują potrzebę odpoczynku i czasu na przemyślenie. Osiem Buław może zapowiadać jakieś nagłe działanie, ale Osiem Mieczy wskazuje na to, że może on czuć się zablokowany, co utrudnia mu podjęcie decyzji.

W kontekście Twojego pytania: bardziej prawdopodobne wydaje się, że osoba ta może nie podjąć prób powrotu, przynajmniej w najbliższym czasie, z powodu dominacji racjonalnego myślenia, potrzeby odpoczynku i uczucia zablokowania. Niemniej jednak, może dojść do jakiejś nagłej komunikacji lub działania, które jednak niekoniecznie musi oznaczać próbę powrotu.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...