czarna Napisano Maj 16, 2024 Napisano Maj 16, 2024 Zadałam kartom pytanie.. Czy on będzie chciał wrócić, czy będzie próbował. Moje karty : giermek mieczy,król mieczy, giermek kielichów, cztery miecze,osiem buław, osiem mieczy. uważam ,że miecze i krol mieczy raczej oznacza to,że się odetnie całkiem i chęci powrotu z jego strony nie bedzie. Nie wiem jak rozumieć to w całościowym rozkładzie. Proszę o pomoc i pozdrawiam:) Cytuj
JasnowidzVanessa Napisano Sierpień 23, 2024 Napisano Sierpień 23, 2024 Rozkład sugeruje, że ta osoba jest w dużej mierze zdominowana przez rozum i logikę, co może prowadzić do decyzji o odcięciu się emocjonalnie (Król Mieczy). Giermek Mieczy wskazuje na obserwację i analizę sytuacji, ale bez konkretnych działań. Giermek Kielichów pokazuje, że emocje są obecne, ale mogą być zagłuszane przez rozumowe podejście. Cztery Miecze sugerują potrzebę odpoczynku i czasu na przemyślenie. Osiem Buław może zapowiadać jakieś nagłe działanie, ale Osiem Mieczy wskazuje na to, że może on czuć się zablokowany, co utrudnia mu podjęcie decyzji. W kontekście Twojego pytania: bardziej prawdopodobne wydaje się, że osoba ta może nie podjąć prób powrotu, przynajmniej w najbliższym czasie, z powodu dominacji racjonalnego myślenia, potrzeby odpoczynku i uczucia zablokowania. Niemniej jednak, może dojść do jakiejś nagłej komunikacji lub działania, które jednak niekoniecznie musi oznaczać próbę powrotu. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.