gwiazdapolarna Napisano 6 Czerwiec Share Napisano 6 Czerwiec Witam Wszystkich Dwa dni temu byłam na pogrzebie bliskiego mi mężczyzny ( wróżono mi na Jego temat tutaj na forum przez ostatni rok ). Na tym pogrzebie oprócz smutku i ogromnego bólu czułam spokój i dziwne ukojenie...Poprosiłam Go żeby dał jakiś znak, jeśli jest obok. I po chwili, mimo pochmurnego dnia, z okna kaplicy które było tuż obok mnie, promienie słońce musnęły mój policzek i poczułam ciepło jakby ktoś go pogłaskał. Czy to mógł być jakiś znak od Niego? Mieliście podobne przypadki, lub słyszeliście od kogoś? 🌞 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgataNeko Napisano 7 Czerwiec Share Napisano 7 Czerwiec 10 godzin temu, gwiazdapolarna napisał: Witam Wszystkich Dwa dni temu byłam na pogrzebie bliskiego mi mężczyzny ( wróżono mi na Jego temat tutaj na forum przez ostatni rok ). Na tym pogrzebie oprócz smutku i ogromnego bólu czułam spokój i dziwne ukojenie...Poprosiłam Go żeby dał jakiś znak, jeśli jest obok. I po chwili, mimo pochmurnego dnia, z okna kaplicy które było tuż obok mnie, promienie słońce musnęły mój policzek i poczułam ciepło jakby ktoś go pogłaskał. Czy to mógł być jakiś znak od Niego? Mieliście podobne przypadki, lub słyszeliście od kogoś? 🌞 Jeśli poczułaś to jako znak, to tak było. Skoro przyszła do Ciebie taka myśl, przeczucie. Intymne pożegnanie, w spokoju. Takie jest moje zdanie. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.