Kamdvi96 Napisano 11 Lipiec Share Napisano 11 Lipiec Witam serdecznie, Przyjaciółka poprosiła mnie, abym postawiła jej karty. Ma wątpliwości co do swojego kolegi i chciała się dopytać Co Bartek do niej czuje. Czy moglibyście mi pomóc w odczytaniu tego co wyszło? Postawiłam 3 karty: 1) 3 buław 2) wieża 3) 5 monet Z góry dziękuję za pomoc! Zgodzie z Regulaminem - najpierw Twoja interpretacja, co Ty myślisz o tych kartach, a dopiero później interpretacje innych użytkowników. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamdvi96 Napisano 12 Lipiec Autor Share Napisano 12 Lipiec 21 godzin temu, Kamdvi96 napisał: Witam serdecznie, Przyjaciółka poprosiła mnie, abym postawiła jej karty. Ma wątpliwości co do swojego kolegi i chciała się dopytać Co Bartek do niej czuje. Czy moglibyście mi pomóc w odczytaniu tego co wyszło? Postawiłam 3 karty: 1) 3 buław 2) wieża 3) 5 monet Z góry dziękuję za pomoc! Zgodzie z Regulaminem - najpierw Twoja interpretacja, co Ty myślisz o tych kartach, a dopiero później interpretacje innych użytkowników. Moja interpretacja: Wydaje mi się, że Bartek zastanawia się nad krokiem w stronę Sylwii, widzi jakieś możliwości na stworzenie związku, ale ciągle go coś blokuje? Walczy sam ze sobą? ze swoimi uczuciami? Nie potrafi ich okazywać? albo się boi? To taka luźna moja analiza. Prosze o pomoc Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.