gwiazdapolarna Napisano Lipiec 13, 2024 Share Napisano Lipiec 13, 2024 Nie ma GO już od ponad miesiąca, zmarł po wielomiesięcznej chorobie i heroicznej walce z nią. Co tydzień jestem na cmentarzu, zapalam znicz, modlę się o Niego i proszę, żeby przyszedł do mnie we śnie i dał znać czy wszystko dobrze, czy jest w dobrym miejscu. Jego ostatnia wiadomość smsowa brzmiała : dam znać. Więc czekam ...ale znać nie daje. Dlaczego? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sue Napisano Lipiec 14, 2024 Share Napisano Lipiec 14, 2024 Hej :) Nie jest dobre dla osoby zmarłej "ściąganie " Jej usilne . To trochę tak jakby przytrzymywać Ją między światami . Możesz obserwować otoczenie ,jak będzie mógł to da znać. Takim mało kojarzonym sygnałem wizyty zmarłego jest zapach perfum w tym przypadku męskich w otoczeniu ,gdy nikt z domowników nie używał ich w tym czasie. Jak da znać to nie przegapisz tego na pewno.Może niespodziewanie opowie Ci we śnie... Pozdrawiam✨️🌷 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdapolarna Napisano Lipiec 14, 2024 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2024 Dziękuję Sue, wiem że nie jest dobrze zaburzać spokój tych, którzy już odeszli, dlatego po prostu obserwuje i wsłuchuje się, tak jak radzisz. I było kilka takich znaków, był to zazwyczaj jakiś usłyszany tekst lub zobaczony, który od razu skojarzył mi się z przekazem od Niego. I pomyślałam, że słowa może dlatego, że On kochał słowa, dużo czytał, uczył j. polskiego.... Nie dopisuje sobie niestworzonych historii czasem ? Czy tamten świat istnieje? Czy oni nas słyszą, widzą ? Czy my się tam spotkamy? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sue Napisano Lipiec 14, 2024 Share Napisano Lipiec 14, 2024 Tak . Tak uważam .Zdecydowanie Tak. Jestem przeświadczona ze wzgl. na historię z mojego domu, z życia. Dwa lata temu miałam z tym do czynienia przez 3,5 mca z rzędu . Co więcej z pośród ponad trzydziestu znaków, kilkoma byli świadkami osoby przebywające ze mną w danej syt -chwili ,czasem te "chwile " trwały kilka minut...Gdybym umiała pisać to napisałabym książkę.✨️🦋 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdapolarna Napisano Lipiec 14, 2024 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2024 2 godziny temu, Sue napisał: Tak . Tak uważam .Zdecydowanie Tak. Jestem przeświadczona ze wzgl. na historię z mojego domu, z życia. Dwa lata temu miałam z tym do czynienia przez 3,5 mca z rzędu . Co więcej z pośród ponad trzydziestu znaków, kilkoma byli świadkami osoby przebywające ze mną w danej syt -chwili ,czasem te "chwile " trwały kilka minut...Gdybym umiała pisać to napisałabym książkę.✨️🦋 Czyli musi coś być.. . słyszałam i czytałam sporo takich opowieści. To pocieszające, zwłaszcza w sytuacji gdy umiera ktoś kogo się kocha i ta miłość nie umiera razem z Nim. Jeśli daje jakieś sygnały to są one bardzo subtelne, ale on był osobą delikatną i mało wylewną więc może to jest powód. Cóż mi pozostało, chcę wierzyć że jest tam szczęśliwy, że czasem pomyśli o mnie i że wie jak często ja myślę o Nim....mam nadzieję ❤️ Pozdrawiam 😘🌷🩷 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.