athanase Napisano 31 Sierpień Share Napisano 31 Sierpień Witam wszystkich ciepło! Za lekko ponad godzinę zaczynam sobotnie wróżby dla każdego chętnego :) Mam czas od 16 do 22. Kładę głównie z lenormandów. Zasady: - Nie wykonuję wróżb na ciężkie choroby. Mogę ogólnie położyć na zdrowie, ale jeśli w grę wchodzi skomplikowana diagnoza medyczna to niestety nie wykonam wróżby. - Nie wróżę na śmierć - Nie wyłożę wróżby osobie, która mnie o to nie pyta - Mogę wyłożyć rozkład ogólny, ale pamiętajcie, że im bardziej szczegółowo zadane pytanie tym bardziej szczegółowa jest wróżba! Czekam na wszystkich i z chęcią poodpowiadam :) 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgataNeko Napisano 31 Sierpień Share Napisano 31 Sierpień Witaj, Żałuję, że nie zajrzałam tu dzisiaj wcześniej, bo mam pytanie. Może następnym razem. Pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.