TriQuetra Napisano Wrzesień 8, 2024 Napisano Wrzesień 8, 2024 Hej! Zajmuję się wróżeniem z kart Tarota od około roku, chciałabym zaoferować się w niedzielnym wróżeniu. Pracuje z talią Ridera-Waite'a Mam czas od 16:00-22:00 Zapraszam! 2 Cytuj
gwiazdapolarna Napisano Wrzesień 8, 2024 Napisano Wrzesień 8, 2024 29 minut temu, TriQuetra napisał: Hej! Zajmuję się wróżeniem z kart Tarota od około roku, chciałabym zaoferować się w niedzielnym wróżeniu. Pracuje z talią Ridera-Waite'a Mam czas od 16:00-22:00 Zapraszam! Witaj, mam prośbę o wróżbę. Czy mężczyzna którego mam w sercu myśli o mnie, czy jest gdzieś blisko przy mnie duchem ? Czy jestem dla niego ważna ?Czy kiedyś los sprawi że się spotkamy? Dane wysłałam na priv, dziękuję 😘 🌷 1 Cytuj
TriQuetra Napisano Wrzesień 8, 2024 Autor Napisano Wrzesień 8, 2024 46 minut temu, gwiazdapolarna napisał: Witaj, mam prośbę o wróżbę. Czy mężczyzna którego mam w sercu myśli o mnie, czy jest gdzieś blisko przy mnie duchem ? Czy jestem dla niego ważna ?Czy kiedyś los sprawi że się spotkamy? Dane wysłałam na priv, dziękuję 😘 🌷 Prośba zrealizowana! Odpowiedziałam wiadomością prywatną ponieważ chcę aby została zachowana dyskrecja, jest to dla mnie ważne. 1 1 Cytuj
Ona28 Napisano Wrzesień 8, 2024 Napisano Wrzesień 8, 2024 Cześć. Chętnie skorzystam z Twojej wiedzy ❤️ Czy spełni się moje marzenie o posiadaniu domu. Obecnie mieszkamy z mężem w swoim mieszkaniu. Jednak ja potrzebuję jak tlenu zmian. Czas powiedzmy 5 lat🍀 Moja data 30.09.1986 Dziękuję 😘 2 Cytuj
TriQuetra Napisano Wrzesień 8, 2024 Autor Napisano Wrzesień 8, 2024 41 minut temu, Ona28 napisał: Cześć. Chętnie skorzystam z Twojej wiedzy ❤️ Czy spełni się moje marzenie o posiadaniu domu. Obecnie mieszkamy z mężem w swoim mieszkaniu. Jednak ja potrzebuję jak tlenu zmian. Czas powiedzmy 5 lat🍀 Moja data 30.09.1986 Dziękuję 😘 Odpisałam w wiadomości prywatnej :) 1 1 Cytuj
TriQuetra Napisano 25 Styczeń Autor Napisano 25 Styczeń Ponawiam swoją dyspozycję na niedzielne wróżby Można pisać z pytaniami 18:00-20:30 2 Cytuj
Niewiemkto Napisano 25 Styczeń Napisano 25 Styczeń Witaj, czy czeka mnie ciąża w tym roku? Pozdrawiam Cię 1 Cytuj
vil_lemo Napisano 26 Styczeń Napisano 26 Styczeń Witaj, mam pewien problem, na dniach dowiem się co dalej. Chciałabym zapytać, czy sprawa okaże się dość łatwa, czy raczej to poważny kłopot? 1 Cytuj
AgataNeko Napisano 26 Styczeń Napisano 26 Styczeń Witaj, Chciałam zapytać, czy w najbliższym czasie dostanę aneks do umowy o pracę z lepszymi dla mnie warunkami. pozdrawiam 1 Cytuj
TriQuetra Napisano 26 Styczeń Autor Napisano 26 Styczeń 21 godzin temu, Niewiemkto napisał: Witaj, czy czeka mnie ciąża w tym roku? Pozdrawiam Cię Karta Cesarzowej, można lepiej? Będziesz w tym roku w ciąży 1 Cytuj
TriQuetra Napisano 26 Styczeń Autor Napisano 26 Styczeń 10 godzin temu, vil_lemo napisał: Witaj, mam pewien problem, na dniach dowiem się co dalej. Chciałabym zapytać, czy sprawa okaże się dość łatwa, czy raczej to poważny kłopot? Karta Głupca - jednoznacznie nie ma odpowiedzi, nie mniej pozostaw umysł otwartym na różne scenariusze. W pozytywnym tego słowa znaczeniu, u stóp Głupca stoi cały świat. Wierz w siebie i swoją spontaniczność. Niezależnie jaka to będzie sprawa, czego będzie dotyczyć i jakie wybory będą wtedy do podjęcia- kieruj się sercem, tym co ono podpowiada. Nie polegaj na tym czy się to komuś podoba/opłaca czy będzie aprobował Twoją decyzję. "Umysł jest jak spadochron, zadziała dopiero gdy go otworzysz" 1 Cytuj
TriQuetra Napisano 26 Styczeń Autor Napisano 26 Styczeń 2 godziny temu, AgataNeko napisał: Witaj, Chciałam zapytać, czy w najbliższym czasie dostanę aneks do umowy o pracę z lepszymi dla mnie warunkami. pozdrawiam Karta Cesarza- Tak Pozdrawiam również 1 Cytuj
AgataNeko Napisano 26 Styczeń Napisano 26 Styczeń 10 minut temu, TriQuetra napisał: Karta Cesarza- Tak Pozdrawiam również Dziękuję bardzo! 1 Cytuj
Niewiemkto Napisano 26 Styczeń Napisano 26 Styczeń 49 minut temu, TriQuetra napisał: Karta Cesarzowej, można lepiej? Będziesz w tym roku w ciąży Dziękuję 🙂 miłego wieczoru 🍸 1 Cytuj
vil_lemo Napisano 26 Styczeń Napisano 26 Styczeń 40 minut temu, TriQuetra napisał: Karta Głupca - jednoznacznie nie ma odpowiedzi, nie mniej pozostaw umysł otwartym na różne scenariusze. W pozytywnym tego słowa znaczeniu, u stóp Głupca stoi cały świat. Wierz w siebie i swoją spontaniczność. Niezależnie jaka to będzie sprawa, czego będzie dotyczyć i jakie wybory będą wtedy do podjęcia- kieruj się sercem, tym co ono podpowiada. Nie polegaj na tym czy się to komuś podoba/opłaca czy będzie aprobował Twoją decyzję. "Umysł jest jak spadochron, zadziała dopiero gdy go otworzysz" Dziękuję 1 Cytuj
vil_lemo Napisano 27 Styczeń Napisano 27 Styczeń Dnia 26.01.2025 o 21:27, vil_lemo napisał: Dziękuję Weryfikacje wysłałam na priv Pozdrawiam 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.