TriQuetra Napisano Wrzesień 8, 2024 Share Napisano Wrzesień 8, 2024 Hej! Zajmuję się wróżeniem z kart Tarota od około roku, chciałabym zaoferować się w niedzielnym wróżeniu. Pracuje z talią Ridera-Waite'a Mam czas od 16:00-22:00 Zapraszam! 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdapolarna Napisano Wrzesień 8, 2024 Share Napisano Wrzesień 8, 2024 29 minut temu, TriQuetra napisał: Hej! Zajmuję się wróżeniem z kart Tarota od około roku, chciałabym zaoferować się w niedzielnym wróżeniu. Pracuje z talią Ridera-Waite'a Mam czas od 16:00-22:00 Zapraszam! Witaj, mam prośbę o wróżbę. Czy mężczyzna którego mam w sercu myśli o mnie, czy jest gdzieś blisko przy mnie duchem ? Czy jestem dla niego ważna ?Czy kiedyś los sprawi że się spotkamy? Dane wysłałam na priv, dziękuję 😘 🌷 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TriQuetra Napisano Wrzesień 8, 2024 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2024 46 minut temu, gwiazdapolarna napisał: Witaj, mam prośbę o wróżbę. Czy mężczyzna którego mam w sercu myśli o mnie, czy jest gdzieś blisko przy mnie duchem ? Czy jestem dla niego ważna ?Czy kiedyś los sprawi że się spotkamy? Dane wysłałam na priv, dziękuję 😘 🌷 Prośba zrealizowana! Odpowiedziałam wiadomością prywatną ponieważ chcę aby została zachowana dyskrecja, jest to dla mnie ważne. 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ona28 Napisano Wrzesień 8, 2024 Share Napisano Wrzesień 8, 2024 Cześć. Chętnie skorzystam z Twojej wiedzy ❤️ Czy spełni się moje marzenie o posiadaniu domu. Obecnie mieszkamy z mężem w swoim mieszkaniu. Jednak ja potrzebuję jak tlenu zmian. Czas powiedzmy 5 lat🍀 Moja data 30.09.1986 Dziękuję 😘 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TriQuetra Napisano Wrzesień 8, 2024 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2024 41 minut temu, Ona28 napisał: Cześć. Chętnie skorzystam z Twojej wiedzy ❤️ Czy spełni się moje marzenie o posiadaniu domu. Obecnie mieszkamy z mężem w swoim mieszkaniu. Jednak ja potrzebuję jak tlenu zmian. Czas powiedzmy 5 lat🍀 Moja data 30.09.1986 Dziękuję 😘 Odpisałam w wiadomości prywatnej :) 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TriQuetra Napisano 25 Styczeń Autor Share Napisano 25 Styczeń Ponawiam swoją dyspozycję na niedzielne wróżby Można pisać z pytaniami 18:00-20:30 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niewiemkto Napisano 25 Styczeń Share Napisano 25 Styczeń Witaj, czy czeka mnie ciąża w tym roku? Pozdrawiam Cię 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vil_lemo Napisano 26 Styczeń Share Napisano 26 Styczeń Witaj, mam pewien problem, na dniach dowiem się co dalej. Chciałabym zapytać, czy sprawa okaże się dość łatwa, czy raczej to poważny kłopot? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgataNeko Napisano 26 Styczeń Share Napisano 26 Styczeń Witaj, Chciałam zapytać, czy w najbliższym czasie dostanę aneks do umowy o pracę z lepszymi dla mnie warunkami. pozdrawiam 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TriQuetra Napisano 26 Styczeń Autor Share Napisano 26 Styczeń 21 godzin temu, Niewiemkto napisał: Witaj, czy czeka mnie ciąża w tym roku? Pozdrawiam Cię Karta Cesarzowej, można lepiej? Będziesz w tym roku w ciąży 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TriQuetra Napisano 26 Styczeń Autor Share Napisano 26 Styczeń 10 godzin temu, vil_lemo napisał: Witaj, mam pewien problem, na dniach dowiem się co dalej. Chciałabym zapytać, czy sprawa okaże się dość łatwa, czy raczej to poważny kłopot? Karta Głupca - jednoznacznie nie ma odpowiedzi, nie mniej pozostaw umysł otwartym na różne scenariusze. W pozytywnym tego słowa znaczeniu, u stóp Głupca stoi cały świat. Wierz w siebie i swoją spontaniczność. Niezależnie jaka to będzie sprawa, czego będzie dotyczyć i jakie wybory będą wtedy do podjęcia- kieruj się sercem, tym co ono podpowiada. Nie polegaj na tym czy się to komuś podoba/opłaca czy będzie aprobował Twoją decyzję. "Umysł jest jak spadochron, zadziała dopiero gdy go otworzysz" 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TriQuetra Napisano 26 Styczeń Autor Share Napisano 26 Styczeń 2 godziny temu, AgataNeko napisał: Witaj, Chciałam zapytać, czy w najbliższym czasie dostanę aneks do umowy o pracę z lepszymi dla mnie warunkami. pozdrawiam Karta Cesarza- Tak Pozdrawiam również 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgataNeko Napisano 26 Styczeń Share Napisano 26 Styczeń 10 minut temu, TriQuetra napisał: Karta Cesarza- Tak Pozdrawiam również Dziękuję bardzo! 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niewiemkto Napisano 26 Styczeń Share Napisano 26 Styczeń 49 minut temu, TriQuetra napisał: Karta Cesarzowej, można lepiej? Będziesz w tym roku w ciąży Dziękuję 🙂 miłego wieczoru 🍸 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vil_lemo Napisano 26 Styczeń Share Napisano 26 Styczeń 40 minut temu, TriQuetra napisał: Karta Głupca - jednoznacznie nie ma odpowiedzi, nie mniej pozostaw umysł otwartym na różne scenariusze. W pozytywnym tego słowa znaczeniu, u stóp Głupca stoi cały świat. Wierz w siebie i swoją spontaniczność. Niezależnie jaka to będzie sprawa, czego będzie dotyczyć i jakie wybory będą wtedy do podjęcia- kieruj się sercem, tym co ono podpowiada. Nie polegaj na tym czy się to komuś podoba/opłaca czy będzie aprobował Twoją decyzję. "Umysł jest jak spadochron, zadziała dopiero gdy go otworzysz" Dziękuję 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vil_lemo Napisano 27 Styczeń Share Napisano 27 Styczeń Dnia 26.01.2025 o 21:27, vil_lemo napisał: Dziękuję Weryfikacje wysłałam na priv Pozdrawiam 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.