paulinyczka Napisano 9 Wrzesień Share Napisano 9 Wrzesień Zapytałam kart czy pewna kobieta się do mnie odezwie wyszły mi karty w takiej kolejności jaka napiszę. 1. Król mieczy 2. Sąd 3. 6 buław 4. As pucharów. Co o tym myślicie? Dodam że kobieta jest z pod znaku wagi. Zgodnie z zasadami -> najpierw Twoja interpretacja, odniesienie do kart, a dopiero później użytkowników forum. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TriQuetra Napisano 9 Wrzesień Share Napisano 9 Wrzesień 1 godzinę temu, paulinyczka napisał: Zapytałam kart czy pewna kobieta się do mnie odezwie wyszły mi karty w takiej kolejności jaka napiszę. 1. Król mieczy 2. Sąd 3. 6 buław 4. As pucharów. Co o tym myślicie? Dodam że kobieta jest z pod znaku wagi. Karty kolejno odpowiadają na pytanie "czy" 1. Król Mieczy: może 2. Sąd: tak 3. 6 buław: tak 4. As pucharów: tak 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulinyczka Napisano 9 Wrzesień Autor Share Napisano 9 Wrzesień 3 godziny temu, TriQuetra napisał: Karty kolejno odpowiadają na pytanie "czy" 1. Król Mieczy: może 2. Sąd: tak 3. 6 buław: tak 4. As pucharów: tak To matka mojego byłego partnera, który mnie bardzo skrzywdził. Czy król mieczy i sąd mogą oznaczać jakąś szczera rozmowę ? Wiadomosc, list? Jakieś spotkanie ? Ciekawi mnie ten sąd Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TriQuetra Napisano 10 Wrzesień Share Napisano 10 Wrzesień 17 godzin temu, paulinyczka napisał: To matka mojego byłego partnera, który mnie bardzo skrzywdził. Czy król mieczy i sąd mogą oznaczać jakąś szczera rozmowę ? Wiadomosc, list? Jakieś spotkanie ? Ciekawi mnie ten sąd W moim odczuciu zwiastuje po prostu zakończenie sprawy, karta Sądu. Możliwe, że się jego matka odezwie by porozmawiać, karty ogólnie na to wskazują. Król Mieczy czyli brak wątpliwości i pewność. Miecze same w sobie wskazują na aspekty czysto logiczne, prezentują żywioł powietrza- nie widzisz go, ale czujesz kiedy wieje Finalnie zapewne porozmawiacie o sytuacji i relacji z Twoim partnerem. Matka nie będzie obstawiała po żadnej ze stron 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulinyczka Napisano 10 Wrzesień Autor Share Napisano 10 Wrzesień 6 godzin temu, TriQuetra napisał: W moim odczuciu zwiastuje po prostu zakończenie sprawy, karta Sądu. Możliwe, że się jego matka odezwie by porozmawiać, karty ogólnie na to wskazują. Król Mieczy czyli brak wątpliwości i pewność. Miecze same w sobie wskazują na aspekty czysto logiczne, prezentują żywioł powietrza- nie widzisz go, ale czujesz kiedy wieje Finalnie zapewne porozmawiacie o sytuacji i relacji z Twoim partnerem. Matka nie będzie obstawiała po żadnej ze stron Dziękuję za odpowiedź 🌻 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.