Skocz do zawartości

Król Mieczy

paulinyczka

Polecane posty

Zapytałam kart czy pewna kobieta się do mnie odezwie wyszły mi karty w takiej kolejności jaka napiszę.

1. Król mieczy

2. Sąd

3. 6 buław

4. As pucharów.

Co o tym myślicie? Dodam że kobieta jest z pod znaku wagi.

Zgodnie z zasadami -> najpierw Twoja interpretacja, odniesienie do kart, a dopiero później użytkowników forum.

1 godzinę temu, paulinyczka napisał:

Zapytałam kart czy pewna kobieta się do mnie odezwie wyszły mi karty w takiej kolejności jaka napiszę.

1. Król mieczy

2. Sąd

3. 6 buław

4. As pucharów.

Co o tym myślicie? Dodam że kobieta jest z pod znaku wagi.

Karty kolejno odpowiadają na pytanie "czy"

1. Król Mieczy: może

2. Sąd: tak

3. 6 buław: tak

4. As pucharów: tak

• Dziękuję! 1

3 godziny temu, TriQuetra napisał:

Karty kolejno odpowiadają na pytanie "czy"

1. Król Mieczy: może

2. Sąd: tak

3. 6 buław: tak

4. As pucharów: tak

To matka mojego byłego partnera, który mnie bardzo skrzywdził. Czy król mieczy i sąd mogą oznaczać jakąś szczera rozmowę ? Wiadomosc, list? Jakieś spotkanie ? Ciekawi mnie ten sąd 

17 godzin temu, paulinyczka napisał:

To matka mojego byłego partnera, który mnie bardzo skrzywdził. Czy król mieczy i sąd mogą oznaczać jakąś szczera rozmowę ? Wiadomosc, list? Jakieś spotkanie ? Ciekawi mnie ten sąd 

W moim odczuciu zwiastuje po prostu zakończenie sprawy, karta Sądu. Możliwe, że się jego matka odezwie by porozmawiać, karty ogólnie na to wskazują. 

Król Mieczy czyli brak wątpliwości i pewność. Miecze same w sobie wskazują na aspekty czysto logiczne, prezentują żywioł powietrza- nie widzisz go, ale czujesz kiedy wieje

Finalnie zapewne porozmawiacie o sytuacji i relacji z Twoim partnerem. Matka nie będzie obstawiała po żadnej ze stron 

• Dziękuję! 1

6 godzin temu, TriQuetra napisał:

W moim odczuciu zwiastuje po prostu zakończenie sprawy, karta Sądu. Możliwe, że się jego matka odezwie by porozmawiać, karty ogólnie na to wskazują. 

Król Mieczy czyli brak wątpliwości i pewność. Miecze same w sobie wskazują na aspekty czysto logiczne, prezentują żywioł powietrza- nie widzisz go, ale czujesz kiedy wieje

Finalnie zapewne porozmawiacie o sytuacji i relacji z Twoim partnerem. Matka nie będzie obstawiała po żadnej ze stron 

Dziękuję za odpowiedź 🌻

• Lubię! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...