paulinyczka Napisano Wrzesień 9, 2024 Share Napisano Wrzesień 9, 2024 Zapytałam kart czy pewna kobieta się do mnie odezwie wyszły mi karty w takiej kolejności jaka napiszę. 1. Król mieczy 2. Sąd 3. 6 buław 4. As pucharów. Co o tym myślicie? Dodam że kobieta jest z pod znaku wagi. Zgodnie z zasadami -> najpierw Twoja interpretacja, odniesienie do kart, a dopiero później użytkowników forum. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TriQuetra Napisano Wrzesień 9, 2024 Share Napisano Wrzesień 9, 2024 1 godzinę temu, paulinyczka napisał: Zapytałam kart czy pewna kobieta się do mnie odezwie wyszły mi karty w takiej kolejności jaka napiszę. 1. Król mieczy 2. Sąd 3. 6 buław 4. As pucharów. Co o tym myślicie? Dodam że kobieta jest z pod znaku wagi. Karty kolejno odpowiadają na pytanie "czy" 1. Król Mieczy: może 2. Sąd: tak 3. 6 buław: tak 4. As pucharów: tak 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulinyczka Napisano Wrzesień 9, 2024 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2024 3 godziny temu, TriQuetra napisał: Karty kolejno odpowiadają na pytanie "czy" 1. Król Mieczy: może 2. Sąd: tak 3. 6 buław: tak 4. As pucharów: tak To matka mojego byłego partnera, który mnie bardzo skrzywdził. Czy król mieczy i sąd mogą oznaczać jakąś szczera rozmowę ? Wiadomosc, list? Jakieś spotkanie ? Ciekawi mnie ten sąd Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TriQuetra Napisano Wrzesień 10, 2024 Share Napisano Wrzesień 10, 2024 17 godzin temu, paulinyczka napisał: To matka mojego byłego partnera, który mnie bardzo skrzywdził. Czy król mieczy i sąd mogą oznaczać jakąś szczera rozmowę ? Wiadomosc, list? Jakieś spotkanie ? Ciekawi mnie ten sąd W moim odczuciu zwiastuje po prostu zakończenie sprawy, karta Sądu. Możliwe, że się jego matka odezwie by porozmawiać, karty ogólnie na to wskazują. Król Mieczy czyli brak wątpliwości i pewność. Miecze same w sobie wskazują na aspekty czysto logiczne, prezentują żywioł powietrza- nie widzisz go, ale czujesz kiedy wieje Finalnie zapewne porozmawiacie o sytuacji i relacji z Twoim partnerem. Matka nie będzie obstawiała po żadnej ze stron 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulinyczka Napisano Wrzesień 10, 2024 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2024 6 godzin temu, TriQuetra napisał: W moim odczuciu zwiastuje po prostu zakończenie sprawy, karta Sądu. Możliwe, że się jego matka odezwie by porozmawiać, karty ogólnie na to wskazują. Król Mieczy czyli brak wątpliwości i pewność. Miecze same w sobie wskazują na aspekty czysto logiczne, prezentują żywioł powietrza- nie widzisz go, ale czujesz kiedy wieje Finalnie zapewne porozmawiacie o sytuacji i relacji z Twoim partnerem. Matka nie będzie obstawiała po żadnej ze stron Dziękuję za odpowiedź 🌻 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Listopad 10, 2024 Share Napisano Listopad 10, 2024 Nie tu nie ma odezwu. Król mieczy odcina się od wszystkiego. Mało tego mamy 6 buław ( nie lubie tej karty) duma nie pozwala na odezwanie sie takie wysokie ego. Sąd to rozliczenie sie z przeszłością zamknięcie spraw może Ty sama nie powinnaś już wracać do tego co było. I zacząć wszystko od nowa w Asie kielichow ( u mnie As to zawsze coś nowego) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mała Napisano Listopad 14, 2024 Share Napisano Listopad 14, 2024 W dniu 9.09.2024 o 18:53, paulinyczka napisał: Zapytałam kart czy pewna kobieta się do mnie odezwie wyszły mi karty w takiej kolejności jaka napiszę. 1. Król mieczy 2. Sąd 3. 6 buław 4. As pucharów. Co o tym myślicie? Dodam że kobieta jest z pod znaku wagi. Zgodnie z zasadami -> najpierw Twoja interpretacja, odniesienie do kart, a dopiero później użytkowników forum. Król Mieczy w swoich osądach jest sprawiedliwy. Możesz być dobrej myśli. Cały rozkład wskazuje na szczerą rozmowę po której powinno nastąpić ocieplenie stosunków między Wami. Pytanie było w październiku. Pewnie już sprawa zakończona, pozytywnie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.