paulinyczka Napisano 13 Wrzesień Share Napisano 13 Wrzesień Zadałam pytanie kartom, czy pewna kobieta mnie rozpoznała podczas przypadkowego spotkania.. Wyszedł mi paź pucharów odwrócony, a pod spodem 5 buław, paź pucharów i dwie buławy. Jak mam to interpretować? Rozpoznała mnie i chciałaby przeprosić za konflikt? Miała jakieś nadzieje? Dobrze o mnie myśli? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TriQuetra Napisano 13 Wrzesień Share Napisano 13 Wrzesień 3 godziny temu, paulinyczka napisał: Zadałam pytanie kartom, czy pewna kobieta mnie rozpoznała podczas przypadkowego spotkania.. Wyszedł mi paź pucharów odwrócony, a pod spodem 5 buław, paź pucharów i dwie buławy. Jak mam to interpretować? Rozpoznała mnie i chciałaby przeprosić za konflikt? Miała jakieś nadzieje? Dobrze o mnie myśli? Paź pucharów w prostej pozycji oznacza "tak" ale odwrócony to raczej oznacza mocno osłabione " tak" 5 buław "nie" 2 buław " być może" (czyli podobna energia do odwróconego pazia pucharów) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TriQuetra Napisano 13 Wrzesień Share Napisano 13 Wrzesień Jeśli Cię skojarzyła to mgliście sobie przypomina o Tobie. Tak ja to rozumiem 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AgataNeko Napisano 13 Wrzesień Share Napisano 13 Wrzesień Ja bym to odczytała, że rozpoznała, ale nie chciała tego po sobie pokazać, bo czuje do Ciebie jakąś urazę. 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulinyczka Napisano 14 Wrzesień Autor Share Napisano 14 Wrzesień Kurcze, a ja myślałam, że mnie rozpoznała i tak jakby chciała przeprosić za syna. Ten paź pucharów po środku mnie zastanawia w pozycji prostej. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.