Skocz do zawartości

Tak, czy nie. Paź pucharów

Polecane posty

Napisano

Zadałam pytanie kartom, czy pewna kobieta mnie rozpoznała podczas przypadkowego spotkania..

Wyszedł mi paź pucharów odwrócony, a pod spodem 5 buław, paź pucharów i dwie buławy.

Jak mam to interpretować? Rozpoznała mnie i chciałaby przeprosić za konflikt? Miała jakieś nadzieje? Dobrze o mnie myśli? 

Napisano
3 godziny temu, paulinyczka napisał:

Zadałam pytanie kartom, czy pewna kobieta mnie rozpoznała podczas przypadkowego spotkania..

Wyszedł mi paź pucharów odwrócony, a pod spodem 5 buław, paź pucharów i dwie buławy.

Jak mam to interpretować? Rozpoznała mnie i chciałaby przeprosić za konflikt? Miała jakieś nadzieje? Dobrze o mnie myśli? 

Paź pucharów w prostej pozycji oznacza "tak" ale odwrócony to raczej oznacza mocno osłabione " tak"

5 buław "nie"

2 buław " być może" (czyli podobna energia do odwróconego pazia pucharów)

Napisano

Jeśli Cię skojarzyła to mgliście sobie przypomina o Tobie. Tak ja to rozumiem  

• Dziękuję! 1
Napisano

Ja bym to odczytała, że rozpoznała, ale nie chciała tego po sobie pokazać, bo czuje do Ciebie jakąś urazę. 

• Lubię! 1
  • Dziękuję! 1
Napisano

Kurcze, a ja myślałam, że mnie rozpoznała i tak jakby chciała przeprosić za syna. Ten paź pucharów po środku mnie zastanawia w pozycji prostej.

• 1 month later...

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...