paulinyczka Napisano Wrzesień 13, 2024 Napisano Wrzesień 13, 2024 Zadałam pytanie kartom, czy pewna kobieta mnie rozpoznała podczas przypadkowego spotkania.. Wyszedł mi paź pucharów odwrócony, a pod spodem 5 buław, paź pucharów i dwie buławy. Jak mam to interpretować? Rozpoznała mnie i chciałaby przeprosić za konflikt? Miała jakieś nadzieje? Dobrze o mnie myśli? Cytuj
TriQuetra Napisano Wrzesień 13, 2024 Napisano Wrzesień 13, 2024 3 godziny temu, paulinyczka napisał: Zadałam pytanie kartom, czy pewna kobieta mnie rozpoznała podczas przypadkowego spotkania.. Wyszedł mi paź pucharów odwrócony, a pod spodem 5 buław, paź pucharów i dwie buławy. Jak mam to interpretować? Rozpoznała mnie i chciałaby przeprosić za konflikt? Miała jakieś nadzieje? Dobrze o mnie myśli? Paź pucharów w prostej pozycji oznacza "tak" ale odwrócony to raczej oznacza mocno osłabione " tak" 5 buław "nie" 2 buław " być może" (czyli podobna energia do odwróconego pazia pucharów) Cytuj
TriQuetra Napisano Wrzesień 13, 2024 Napisano Wrzesień 13, 2024 Jeśli Cię skojarzyła to mgliście sobie przypomina o Tobie. Tak ja to rozumiem 1 Cytuj
AgataNeko Napisano Wrzesień 13, 2024 Napisano Wrzesień 13, 2024 Ja bym to odczytała, że rozpoznała, ale nie chciała tego po sobie pokazać, bo czuje do Ciebie jakąś urazę. 1 1 Cytuj
paulinyczka Napisano Wrzesień 14, 2024 Autor Napisano Wrzesień 14, 2024 Kurcze, a ja myślałam, że mnie rozpoznała i tak jakby chciała przeprosić za syna. Ten paź pucharów po środku mnie zastanawia w pozycji prostej. Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.