Grzejnik Napisano Wrzesień 23, 2024 Share Napisano Wrzesień 23, 2024 Zadałam kartom pytanie: czy para rozstanie się? Wyszły następujące karty w pozycjach prostych: 5 Mieczy, 9 Mieczy, 2 Monety. Wg mnie ewidentnie wygląda na to, że rozstaną się, mężczyzna zostawi obecną kobietę i wybierze kolejną, bo są 2 Denary. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulinyczka Napisano Październik 4, 2024 Share Napisano Październik 4, 2024 Moim zdaniem również. 5 mieczy jako konflikt, może wewnętrzny, 2 denary to balansowanie, zależy w jakim kontekście. Ale uważam, że się rozstaną 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koteczek67 Napisano Październik 12, 2024 Share Napisano Październik 12, 2024 wydaje mi się że jedna ze stron albo nawet obie czują że relacja się sypie albo nawet świadomie do tego doprowadzają. ktoś szuka innych opcji, miejsca gdzie trawa jest zieleńsza, aby uciec od stresującego go w tym momencie związku. kiedyś 2 denarów pokazała mi że kobieta odeszła od stałego spokojnego związku z mężczyzną na rzecz kogoś innego kto dostarczał jej więcej wrażeń. wybierała na zasadzie co bardziej jej się opłaci... tu ponadto jest combo z 5 mieczy 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzejnik Napisano Październik 12, 2024 Autor Share Napisano Październik 12, 2024 Czyli rozstaną się? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reni45 Napisano Listopad 10, 2024 Share Napisano Listopad 10, 2024 5 mieczy kombinacje faceta, oszukiwanie Ona sie dręczy w 9 mieczach Tu jest chyba próba utrzymania tego zwiazku w 2 denarach ale wszystko chwieje sie w posadach. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.