Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Poczyniłam taki rozkład na to, czy ta osoba się jeszcze skontaktuje. Wyszły następujące karty

papież-----sprawiedliwość

-------------------------------------rydwan

Czy ten rozkład oznacza kontakt ale wcale nie w przyjacielskim celu tylko żeby coś osiągnąć dla siebie? Jakieś fałszywe intencje, chęć "ugrania" czegoś dla siebie? 

Napisano
2 godziny temu, mojtarot napisał:

Poczyniłam taki rozkład na to, czy ta osoba się jeszcze skontaktuje. Wyszły następujące karty

papież-----sprawiedliwość

-------------------------------------rydwan

Czy ten rozkład oznacza kontakt ale wcale nie w przyjacielskim celu tylko żeby coś osiągnąć dla siebie? Jakieś fałszywe intencje, chęć "ugrania" czegoś dla siebie? 

Myślę, że się skontaktuje. W tym momencie może jeszcze nie ma decyzji, dopiero jest to rozważane. Zastanawianie się czy ma to zrobić. Może chodzić o poważną sprawę, o konsekwencje tego kontaktu na dłuższy czas, znaczące. Może też chodzić o to, żeby zrobić , przygotować opcje mądrze, w oparciu o prawo, zasady czy coś takiego.  Jednak Rydwan jest na końcu rozkładu, to myślę, że raczej tak. 

Napisano
23 minuty temu, AgataNeko napisał:

Myślę, że się skontaktuje. W tym momencie może jeszcze nie ma decyzji, dopiero jest to rozważane. Zastanawianie się czy ma to zrobić. Może chodzić o poważną sprawę, o konsekwencje tego kontaktu na dłuższy czas, znaczące. Może też chodzić o to, żeby zrobić , przygotować opcje mądrze, w oparciu o prawo, zasady czy coś takiego.  Jednak Rydwan jest na końcu rozkładu, to myślę, że raczej tak. 

Dziękuję kochana za Twoją interpretację <kwiatek>
Też widzisz w tym rozkładzie jakąś negatywną energię tego kontaktu, czy tylko mi się tak wydaje? 

Napisano
26 minut temu, mojtarot napisał:

Dziękuję kochana za Twoją interpretację <kwiatek>
Też widzisz w tym rozkładzie jakąś negatywną energię tego kontaktu, czy tylko mi się tak wydaje? 

Aż muszę wyjąć karty, bo tak na sucho to ciężko. Talia, obraz na karcie też ma znaczenie. W Rider Waite Rydwan wygląda na opanowany.

Nie widzę w tym rozkładzie złej energii. Co może być trudne w kontakcie, to może charakter osoby, o którą pytasz. Może to ojciec, szef, ktoś w wywyższeniu nad Tobą, może też ewentualnie mąż. Ktoś ważny. Niezłomny, nie lubi przyznać się do błędu bo w swoim mniemaniu błędów nie popełnia. Ma autorytet, może rodzaj władzy, ustala zasady, nie lubi ich zmieniać. Tradycyjne podejście do życia, wiedza, może byc dobrym nauczycielem ale i upartym tyranem. Sprawiedliwość rozważa co warto, co nie, dać czy odebrać, zapłacić i ile czy żądać odszkodowania, warto, nie warto itd. Myślę, ze ta ocena sytuacji jest prowadzona z rozmysłem i uczciwie, na chłodno. 

Napisano
1 minutę temu, AgataNeko napisał:

A jak Ty interpretujesz?

Właśnie ciężko mi to na chłodno zinterpretować, bo rozkład dotyczy mnie i bliskiej mi osoby (kolegi/przyjaciela)- za bardzo wychodzą tu emocje i domysły.  

Napisano
1 minutę temu, mojtarot napisał:

Właśnie ciężko mi to na chłodno zinterpretować, bo rozkład dotyczy mnie i bliskiej mi osoby (kolegi/przyjaciela)- za bardzo wychodzą tu emocje i domysły.  

Rozumiem. A on nie jest żonaty w tym Papieżu?  Bo jeśli tak, to trzeba to wziąć pod uwagę, jako powód tego rozmyślania,małżeństwo ewentualnie jakieś inne zobowiązanie. Akrana Wielkie, jeśli użyłaś całej talii, to to ważna decyzja dla niego. Jednak w Rydwanie z reguły mam ruch i kontakt, przynajmniej gdy używam tej talii. 

Napisano

Dodam, że Rydwan może też zapowiadać romans.

Napisano

On nie jest żonaty, nie chodzi na pewno o żadną kobietę. Poróżniliśmy się w kwestiach powiedzmy zawodowo-prawnych.  Ja mam konflikt z jego przełożonym więc to pewnie jego szef jest w papieżu.  On (kolega) może rozważać czy moim kosztem przypodobać się w swojej pracy.  Pytanie czy to zrobi i wróci do mnie jako przeciwnik czy wróci jako przyjaciel. 

Rozkład był tylko z Arkanów Wielkich. 

Nie lubię stawiać kart sobie, ale jednak zawsze korci i zawsze te rozkłady ciężko mi interpretować :P

Napisano
15 minut temu, AgataNeko napisał:

Rozumiem. A on nie jest żonaty w tym Papieżu?  Bo jeśli tak, to trzeba to wziąć pod uwagę, jako powód tego rozmyślania,małżeństwo ewentualnie jakieś inne zobowiązanie. Akrana Wielkie, jeśli użyłaś całej talii, to to ważna decyzja dla niego. Jednak w Rydwanie z reguły mam ruch i kontakt, przynajmniej gdy używam tej talii. 

On nie jest żonaty, nie chodzi na pewno o żadną kobietę, bo nikogo nie ma. Poróżniliśmy się w kwestiach powiedzmy zawodowo-prawnych.  Ja mam konflikt z jego przełożonym więc to pewnie jego szef jest w papieżu.  On (kolega) może rozważać czy moim kosztem przypodobać się w swojej pracy.  Pytanie czy to zrobi i wróci do mnie jako przeciwnik czy wróci jako przyjaciel. 

Nie lubię stawiać kart sobie, ale jednak zawsze korci i zawsze te rozkłady ciężko mi interpretować :P

Napisano
8 minut temu, mojtarot napisał:

On nie jest żonaty, nie chodzi na pewno o żadną kobietę. Poróżniliśmy się w kwestiach powiedzmy zawodowo-prawnych.  Ja mam konflikt z jego przełożonym więc to pewnie jego szef jest w papieżu.  On (kolega) może rozważać czy moim kosztem przypodobać się w swojej pracy.  Pytanie czy to zrobi i wróci do mnie jako przeciwnik czy wróci jako przyjaciel. 

Ok. Nie znałam sytuacji, więc wymieniłam kilka. Tak czy inaczej, na pytanie czy się skontaktuje z Tobą, odpowiedziałabym: tak.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...