Skocz do zawartości

Polecane posty

Napisano

Rozkład krzyż celtycki, pytanie: czy i kiedy następi spotkanie w realu z tym mężczyzną.

W kilku punktach dostawiałam karty, aby się upewnić.

1. Osoba pytająca: 6 denarów

2. Przeszkoda: 2 denarów

3. Korona: wieża + siła

4. Przeszłość: 8 buław

5. Teraźniejszość, która powolii mija: wisielec + cesarz

6. Bliska przyszłość: 5 mieczy

7. Pozycja życiowa pytającego: giermek kielichów

8. Wpływ otoczenia: głupiec

9. Nadzieje i obawy: rycerz denarów

10. Ostateczny finał: cesarzowa + 3 buław

Moja interpretacja: 

1. Tu nie jestem do końca pewna, ale tak jakbym była gotowa na spotkanie na równych zasadach, bez presji.

2. Przeszkoda: 2 denarów kojarzy mi się z żonglowaniem czasem i to by się zgadzało, bo i ja i ten mężczyzna jesteśmy osobami bardzo zajętymi i dotychczasowe próby spotkania zawsze wypadały z jakiegoś powodu, albo zawodowego, albo jakiś wyjazd dłuższy.

3. Wieża i siła: Wydaje mi się, że on w jakiś sposób stara się stłumić uczucia. Wydaje mi się też, że wieża może oznaczać rozpad jakichś starych planów. I to by się zgadzało, bo chwilę po rozkładzie dostałam wiadomość, która zmieniła wiele w moim dotychczasowym życiu zawodowym.

4. Nie do końca jestem pewna, ale wydaje mi się, że chodziło o to, że w przeszłości komunikacja była mocno intensywna.

5. Opóźnienie (to się zgadza), ale ze względu na jakieś ważne zmiany zawodowe.

6. Konflikt? Nieporozumienie?

7. Ciekawość na świat, otwarcie?

8. Otoczenie będzie nam sprzyjać, może będzie jakieś spontaniczne spotkanie?

9. Obawy przed dalszym opóźnieniem

10. Spotkanie dojdzie do skutku, ale nie tak szybko. Jeszcze kilka tygodni.

Napisano

Dopiszę jak widzę samo znaczenie kart, o których napisałaś, że nie jesteś pewna lub był znak zapytania. 

4. Też tak myślę, chociaż dodałabym, że sprawy między Wami szybko się rozwijały, były intensywne w spotkania, rozmowy, pisanie, a teraz jakby zwolnienie.

6. Tutaj może być poczucie krzywdy, coś przykrego może się wydarzyć, kłótnia lub manipulacja dla własnego celu. Tutaj dołożyłabym kartę.

7. Poza otwarciem i ciekawością świata giermek kielichów mi mówi o idealistycznym podejściu, o dobrym sercu, o zakochaniu, o szczerych zamiarach, przyjacielskiej postawie, o byciu miłym.

8. Może przyjść propozycja czegoś nowego w życiu, może podróży, może też pojawić się w otoczeniu ktoś nowy, entuzjastyczny ale trochę beztroski, młody. 

• Lubię! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...