Tefigi Napisano Wrzesień 13, 2018 Napisano Wrzesień 13, 2018 No nie, prawidłowa odpowiedź nie padła. Cytuj
SowAna Napisano Wrzesień 14, 2018 Napisano Wrzesień 14, 2018 20 godzin temu, Tefigi napisał: No nie, prawidłowa odpowiedź nie padła. No skoro Klara, a nikt nie zgadł, to zadaj kolejne pytanko Cytuj
Tefigi Napisano Wrzesień 14, 2018 Napisano Wrzesień 14, 2018 2 godziny temu, SowAna napisał: No skoro Klara, a nikt nie zgadł, to zadaj kolejne pytanko O podróży do jakiego kraju marzę? 1. Hiszpania 2. Tajlandia 3. Australia 4. Brazylia Cytuj
Tefigi Napisano Wrzesień 15, 2018 Napisano Wrzesień 15, 2018 1 godzinę temu, Essa napisał: waham się między 2 i 3. Tajlandia Brawo Tajlandia 1 Cytuj
Essa Napisano Wrzesień 15, 2018 Napisano Wrzesień 15, 2018 Od października raz w miesiącu będę przez 2 dni w którym mieście? - Wrocław - Gliwice - Kraków - Warszawa Cytuj
SowAna Napisano Wrzesień 16, 2018 Napisano Wrzesień 16, 2018 15 godzin temu, Essa napisał: Od października raz w miesiącu będę przez 2 dni w którym mieście? - Wrocław - Gliwice - Kraków - Warszawa chyba trzeba zmienić pytanie znów nie biorę udziału, bo pisałaś o tym już (chyba ze się mylę) w innym miejscu smok wawelski da ci buziaka 1 1 Cytuj
Essa Napisano Wrzesień 16, 2018 Napisano Wrzesień 16, 2018 3 godziny temu, SowAna napisał: chyba trzeba zmienić pytanie znów nie biorę udziału, bo pisałaś o tym już (chyba ze się mylę) w innym miejscu smok wawelski da ci buziaka no i tak właśnie jest z tymi moimi pytaniami, no Kraków Kraków - więc wzięłaś udział Zadajesz @SowAna 1 Cytuj
SowAna Napisano Wrzesień 16, 2018 Napisano Wrzesień 16, 2018 Co od jakiegoś czasu mam zamiar porzucić? słodycze karty pracę zbieranie grzybów Cytuj
iwanek Napisano Wrzesień 16, 2018 Napisano Wrzesień 16, 2018 Przed chwilą, SowAna napisał: Co od jakiegoś czasu mam zamiar porzucić? słodycze karty pracę zbieranie grzybów Słodycze Cytuj
SowAna Napisano Wrzesień 16, 2018 Napisano Wrzesień 16, 2018 no to mamy 50/50, został telefon do przyjaciela Cytuj
Essa Napisano Wrzesień 16, 2018 Napisano Wrzesień 16, 2018 @SowAna ja miewam okresy, że robię długie przerwy od kart, ale potem zawsze wracam, nawet po latach może po prostu czas odpocząć? jak energia Ci siada, to lepiej odstaw. Na jaki temat rozmawiałam dziś z pewną panią na messangerze? - w sprawie książki - w sprawie akcesoriów dla zwierząt - w sprawie noclegu w Krakowie - w sprawie zabiegu kosmetycznego Cytuj
iwanek Napisano Wrzesień 16, 2018 Napisano Wrzesień 16, 2018 4 minuty temu, Essa napisał: @SowAna ja miewam okresy, że robię długie przerwy od kart, ale potem zawsze wracam, nawet po latach może po prostu czas odpocząć? jak energia Ci siada, to lepiej odstaw. Na jaki temat rozmawiałam dziś z pewną panią na messangerze? - w sprawie książki - w sprawie akcesoriów dla zwierząt - w sprawie noclegu w Krakowie - w sprawie zabiegu kosmetycznego W sprawie akcesoriów dla zwierząt 1 Cytuj
Luna Napisano Wrzesień 16, 2018 Napisano Wrzesień 16, 2018 6 minut temu, Essa napisał: @SowAna ja miewam okresy, że robię długie przerwy od kart, ale potem zawsze wracam, nawet po latach może po prostu czas odpocząć? jak energia Ci siada, to lepiej odstaw. Na jaki temat rozmawiałam dziś z pewną panią na messangerze? - w sprawie książki - w sprawie akcesoriów dla zwierząt - w sprawie noclegu w Krakowie - w sprawie zabiegu kosmetycznego nocleg w Smokowie 1 Cytuj
iwanek Napisano Wrzesień 16, 2018 Napisano Wrzesień 16, 2018 Co nosze zawsze w kieszeni kurtki? - pomadkę ochronną - gumę do żucia - kasztany - jednogroszówki Cytuj
iwanek Napisano Wrzesień 16, 2018 Napisano Wrzesień 16, 2018 Przed chwilą, Essa napisał: pomadkę No nie... Cytuj
lirith Napisano Wrzesień 17, 2018 Napisano Wrzesień 17, 2018 W weekend byłam niedaleko; Krakowa Katowic Gdańska Warszawy Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.