Nadia Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Gra polega na wykorzystaniu wyobraźni a takze (chyba głownie) na wykorzystaniu intuicji. W grze chodzi o odgadniecie prawidłowej odpowedzi z posrod trzech podanych. Osoba ktora odgadnie jako pierwsza otrzymuje prawdo do wstawienia swojej "zagadki" Zapraszam Zawsze chciałam mieć: -psa - chomika - szczura 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 14, 2014 Share Napisano Sierpień 14, 2014 szczura Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nika Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Ja napiszę, że psa Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 chomika Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadia Napisano Sierpień 17, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2014 Tarocistka_Kinga - brawo zgadza sie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Czy moim ulubionym kolorem jest: -biały -czerwony -żółty 1 Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 obstawię kolor biały Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadia Napisano Sierpień 18, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2014 a ja, że żolty Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 Jutro udzielę odp,może ktoś się jeszcze przyłączy? Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loka Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 ja ze czerwony Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Loka wygrałaś,teraz Twoja kolej Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loka Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 W jakiej branży chciałabym pracować? -prawo -nieruchomości -branża medyczna Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 nieruchomości Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 23, 2014 Share Napisano Sierpień 23, 2014 branża medyczna Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 prawo Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loka Napisano Sierpień 24, 2014 Share Napisano Sierpień 24, 2014 Ismeno wygrałaś, teraz Twoja kolej Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 Paznokcie mam pomalowane na: - czerwono - pomarańczowo - bordowo Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 25, 2014 Share Napisano Sierpień 25, 2014 na pomarańczowo Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loka Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 bordo Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nika Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 czerwono Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 na pomarańczowo Brawo, trafiłaś! Essa wygrałaś, teraz Twoja kolej na pytanie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Do jakiego miasta chcę się przeprowadzić? - Poznań - Kraków - Warszawa Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 do Poznania Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Kraków Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loka Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Warszawa Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.