Syrena Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 paproć Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Kinga, dziękuję za weryfikację Swojego pytania zadawać nie będę, chyba lepiej, gdy jest tylko jedno. Essa: storczyk Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vika88 Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Essa : wg mnie też Storczyk Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Dziękuję za odpowiedzi Zapraszam kolejne osoby do zabawy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Weryfikavja w środę wieczorem (24.09). Do tego czasu jeszcze można wziąć udział. Zapraszam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ameneris Napisano Wrzesień 21, 2014 Share Napisano Wrzesień 21, 2014 Paproć Cytuj Wróże kartami Tarota, Iching Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Dziękuję wszystkim Wam za wzięcie udziału Przeciągałam ten czas weryfikacji, ale robiłam to nie bez powodu. Liczyłam, że jeszcze ktoś się przyłączy. Jeśli chodzi o weryfikację: Paproć - miałam kilka lat temu, ale musiałam ją oddać, bo za bardzo się rozrosła Storczyka - nie miałam nigdy, ale 3 spośród moich fiołków mają barwę taką różową jak storczyk No i właśnie tu pojawia się rozwiązanie: mam 4 fiołki, czwarty dostałam niedawno na urodziny, tym razem fioletowy (zdjęcie wszystkich czterech). W takiej sytuacji mam propozycję, żebyś Ismeno zadała może swoje zaległe pytanie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Piękne masz te fiołki Ja jakoś nigdy nie miałam reki do fiołków, zawsze po jakimś czasie "umierały". Dobrze, to w takim razie zadaję pytanie: Jaki ma kolor torebka, którą ostatnio kupiłam? - czarny - kremowy - miętowy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vika88 Napisano Wrzesień 24, 2014 Share Napisano Wrzesień 24, 2014 Ismena : myślę ,że Twoja torebka jest kremowa Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Piękne masz te fiołki Dziękuję Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 Myślę, że miętowy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ankra Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Ja też myślę że miętowa:) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Kremowy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Dziękuję za odpowiedzi Weryfikuję kupiłam kremową torebkę, a więc brawo vika88 i Margita Która z Was zada swoje pytanie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vika88 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Dziękuję za weryfikacje. Ponieważ ja niedawno zadawałam pytanie, moze tym razem Margita ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Bardzo dziękuję za zagadkę, dzięki Vika Moje pytanie jest następujące: Kupiłam ostatnio zasłony do kuchni, jaki wzór posiadają? - owoce - dzbanki - kwiaty Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Według mnie - owoce Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vika88 Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 Kupiłaś - wzór kwiaty Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 Też wydaje mi sie, że owoce Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Wrzesień 30, 2014 Share Napisano Wrzesień 30, 2014 Może jeszcze ktoś...? Jutro podam odpowiedź Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 dzbanki:) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 Może jeszcze ktoś...?Jutro podam odpowiedź Margito, chyba już nikt nie weźmie udziału, zatem prosimy, podaj Nam odpowiedź Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Październik 7, 2014 Share Napisano Październik 7, 2014 Bardzo dziękuję Ismeno, za przypomnienie dzbanki:) Syrena podała prawidłową odpowiedź, dokładnie są to dzbanki jakby rysowane ciemno-szarym atramentem na kremowym tle. Dziękuję wszystkim za zabawę i przepraszam za opieszałóść Gratuluję Syreno Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 7, 2014 Share Napisano Październik 7, 2014 Gratuluję Syrenko Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Październik 11, 2014 Share Napisano Październik 11, 2014 Dziękuje Kolory, które dominują w moim mieszkaniu to: - biały i brąz - fiolet i zieleń - żółty i niebieski Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.