Gość Napisano Sierpień 28, 2014 Share Napisano Sierpień 28, 2014 Prawidłowa odpowiedź to: Kraków gratuluję Kinga Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Kinga, Twoja kolej na zadanie pytania. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarocistka_Kinga Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Mam słabość do słodkości ,ale które lubię najbardziej: batony ciasta słodkie bułeczki Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 haha dobre pytanie... ciasta Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 hmm, batony Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 słodkie bułeczki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarocistka_Kinga Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Wygrała....Ismena batony,wafelki to mój żywioł Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Dobry wybór Moje etui na telefon ma kolor: - czerwony - fioletowy - czarny Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarocistka_Kinga Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 fioletowy Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vika88 Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 myślę tak samo FIOLETOWY Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kama Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 czerwony Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 czarny Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 8, 2014 Share Napisano Wrzesień 8, 2014 Weryfikacja - trafiła Tarocistka_Kinga i vika88 Zatem, może obydwie wstawcie swoje pytania? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarocistka_Kinga Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Jaki mam kolor włosów: czarny ciemny brąz jasny brąz Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vika88 Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Jakie owoce jem ostatnio " bez opamiętania ": 1. gruszki 2. jabłka 3.śliwki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vika88 Napisano Wrzesień 9, 2014 Share Napisano Wrzesień 9, 2014 Myślę ,że masz jasno brązowe włosy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarocistka_Kinga Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 vika88 jabłka Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Tarocistka_Kinga: ciemny brąz vika88: śliwki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juliak Napisano Wrzesień 13, 2014 Share Napisano Wrzesień 13, 2014 Fajne ćwiczonko Tarocistka Kinga:jasny brąz (choć moją pierwsza myślą były ciemne włosy, stwierdziłam jednak że zasugerowałam się zdjęciem na które wcześniej spojrzałam) vika88:jabłka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarocistka_Kinga Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Może ktoś jeszcze chętny? Weryfikacja jutro Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Wrzesień 14, 2014 Share Napisano Wrzesień 14, 2014 Tarocistka_Kinga - ciemny brąz vika88 - gruszki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarocistka_Kinga Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Weryfikacja: Essa i Ismena obie macie rację-mam włosy ciemnobrązowe Teraz pora na Wasze 'zagadki' Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 15, 2014 Share Napisano Wrzesień 15, 2014 Dziękuję za weryfikację Kingo Poczekajmy jeszcze na weryfikację viki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vika88 Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Weryfikuję : tego roku jak żadnego zajadam się śliwkami Essa wygrała Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 tego roku jak żadnego zajadam się śliwkami Trzeba korzystać póki są Moje pytanie: Jakiego kwiatka mam w swoim pokoju: - storczyka - paproć - fiołka Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.