KCAL Napisano Styczeń 28, 2021 Share Napisano Styczeń 28, 2021 Im głębiej zagłębiam numerologię tym więcej pytań mi się nasuwa : 1. Czy do nazwy firmy liczymy nazwę w ZUS czy używaną np na Facebooku, przekazywaną przez ludzi 2. Czy do liczby imienia zaliczamy również nazwisko którego już nie używamy? Np rodowe Kowalska, po pierwszym mężu Nowak (już nie używane ale jednak gdzieś w dokumentach jest) po drugim Stępień 3. Niezbyt rozumiem kwadrat Pitagorasa, czy jest jakaś pozycja warta przeczytania? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Styczeń 29, 2021 Share Napisano Styczeń 29, 2021 1. ja nie liczę tych skrótów sp.zoo. sc. sk tylko samą nazwę 2. zależy do czego, z nazwiskiem rodowym związany jest los przed zamążpójściem, ja akurat do bieżących spraw nie biorę panieńskiego, jeżeli komuś po zmianie nazwiska zmieniło się znacząco życie codzienne, to można porównać, co się miało, a co się dostało wraz z nazwiskiem. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KCAL Napisano Styczeń 31, 2021 Autor Share Napisano Styczeń 31, 2021 Właśnie nie pasuje mi sumowanie wszystkich imion i nazwisk, jeżeli chodzi o mnie nie identyfikuje się z drugim imieniem czy nazwiskiem panieńskim. Tak jakby to nie należało do mnie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.