Skocz do zawartości

obliczenia

KCAL

Polecane posty

Im głębiej zagłębiam numerologię tym więcej pytań mi się nasuwa :

1. Czy do nazwy firmy liczymy nazwę w ZUS czy używaną np na Facebooku,  przekazywaną przez ludzi 

2. Czy do liczby imienia zaliczamy również nazwisko którego już nie używamy?  Np rodowe  Kowalska,  po pierwszym mężu Nowak (już nie używane ale jednak gdzieś w dokumentach jest)  po drugim Stępień 

3. Niezbyt rozumiem kwadrat Pitagorasa, czy jest jakaś pozycja warta przeczytania? 

1. ja nie liczę tych skrótów sp.zoo. sc. sk tylko samą nazwę

2. zależy do czego, z nazwiskiem rodowym związany jest los przed zamążpójściem, ja akurat do bieżących spraw nie biorę panieńskiego, jeżeli komuś po zmianie nazwiska zmieniło się znacząco życie codzienne, to można porównać, co się miało,  a co się dostało wraz z nazwiskiem.

Właśnie nie pasuje mi sumowanie wszystkich imion i nazwisk,  jeżeli chodzi o mnie nie identyfikuje się z drugim imieniem czy nazwiskiem panieńskim.  Tak jakby to nie należało do mnie 

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...