PL30 2 Napisano 30 Styczeń Share Napisano 30 Styczeń Bardzo proszę o interpretację. Pierwsza scena: koleżanka z pracy żaliła mi się, że ktoś wykopał dół zbyt blisko niej. Pomogłam jej napisać list do tej osoby. Kolejna scena: kopałam dół razem z jakimś mężczyzną na dawnej mojej działce i bardzo pilnowałam, żeby ten dół nie był zbyt blisko ogrodzenia. Kolejna scena: byłam w moim obecnym mieszkaniu, w pokoju z niebieskimi ścianami (takie są w rzeczywistości). Założyłam nową lampę, ale nie pasowała, dawała zbyt mało światła. Jakiś mężczyzna powiesił ją jak kinkiet, pod samym sufitem. Powiedziałam do niego: to jednak jest kinkiet a nie taka zwykla lampa. Lampa miała długi, ruchomy klosz. Ten mężczyzna poruszył nim i oświetlił bardzo mocnym światłem cały pokój. Mężczyzna był bardzo z tego zadowolony, uśmiechał się do mnie. Kolejna scena: byłam na parkingu, gdzie stały auta wiozące ludzi do ślubu. Bardzo spodobała mi się niebieska syrenka z niebieska przyczepką. Pomyslałam, że ja bym mogła takim autem jechać do ślubu. Z jednego z aut wysiadło kilku mężczyzn w czarnych garniturach I panna młoda w lekko różowej sukni ślubnej. Wydawała się zmęczona, ale szczęśliwa. Chciałam do niej powiedzieć, że nie ma sie z czego cieszyć, ale stwierdziłam, że nie będę jej psuć dobrego humoru w takim dniu. 😁 Bede bardzo wdzięczna za wszystkie odpowiedzi. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
SowAna 3 756 Napisano 4 Luty Share Napisano 4 Luty Dnia 30.01.2021 o 13:01, PL30 napisał: koleżanka z pracy żaliła mi się, że ktoś wykopał dół zbyt blisko niej. Pomogłam jej napisać list do tej osoby. ktoś bliski może czuć zagrożenie i mówi to Tobie Dnia 30.01.2021 o 13:01, PL30 napisał: kopałam dół razem z jakimś mężczyzną na dawnej mojej działce i bardzo pilnowałam, żeby ten dół nie był zbyt blisko ogrodzenia może to właśnie Ty jesteś tym zagrożeniem i sama do siebie próbowałaś donieść, że może komuś bliskiemu szkodzisz, a może samem sobie kopanie dołu, to droga w dół, w ciemność, kolejna scena sugeruje, ze poturbujesz rozświetlenia przestrzeni w koło siebie i ktoś ci w tym powinien pomóc Dnia 30.01.2021 o 13:01, PL30 napisał: nie ma sie z czego cieszyć kolejne potwierdzenie, wg mnie twojego stanu emocjonalnego, dół, ciemno, brak radości, ratowanie innych, a może siebie, wszędzie są mężczyźni i ten, co kopie dół i ten, co próbuje rozświetlać (zauważ, ze to on był zadowolony, a nie Ty) i ci co w garniturach, wysiadający z jednego auta, z jedną panną, lecz nie z tobą, jest ci tak przykro, że chcesz jej zepsuć święto Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
PL30 2 Napisano 5 Luty Autor Share Napisano 5 Luty Do tej panny młodej nie wypowiedziałam tych słów, mialam jej powiedzieć że nie ma sie z czego cieszyć ale w końcu stwierdziłam, że nie będę jej psuć dobrego humoru. Ale dziekuje za interpretację. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.