BPW Napisano Luty 11, 2021 Share Napisano Luty 11, 2021 Spróbujcie siłą umysłu dotknąć materiału i opisać go poniżej w odpowiedzi. Powodzenia! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Luty 14, 2021 Share Napisano Luty 14, 2021 pierwsze skojarzenie to fotelik dziecięcy ale jakoś potem... to coś chyba pod wodą, może jakaś kolumna, kamień 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BPW Napisano Luty 15, 2021 Autor Share Napisano Luty 15, 2021 18 godzin temu, SowAna napisał: pierwsze skojarzenie to fotelik dziecięcy ale jakoś potem... to coś chyba pod wodą, może jakaś kolumna, kamień Blisko. Masz rację to jest związane z wodą. Szukajcie dalej. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KCAL Napisano Luty 16, 2021 Share Napisano Luty 16, 2021 Dla mnie jest to dno basenu, ewentualnie skrzynia ze skarbem na dnie oceanu... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Luty 18, 2021 Share Napisano Luty 18, 2021 @BPWAkwarium 🤔 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BPW Napisano Luty 20, 2021 Autor Share Napisano Luty 20, 2021 @SyrenaMasz rację! 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Luty 21, 2021 Share Napisano Luty 21, 2021 No cóż, wstyd gdybym swego domu nie rozpoznała Dziękuję! 3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Luty 22, 2021 Share Napisano Luty 22, 2021 Dnia 21.02.2021 o 12:16, Syrena napisał: No cóż, wstyd gdybym swego domu nie rozpoznała Dziękuję! Ah ten Syreni zmysł... To teraz chyba Twoja kolej? 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Luty 22, 2021 Share Napisano Luty 22, 2021 No jak to? Ja myślałam, że to jednorazowy strzał Ja zgadywać mogę, ale żeby wklejać? @Ismenabądź łaskawa mnie wyręczyć 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Luty 22, 2021 Share Napisano Luty 22, 2021 Oczywiście Proszę: 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Luty 22, 2021 Share Napisano Luty 22, 2021 Kojarzy mi się z jakimś szpikulcem. Już mam całą teorie na temat mordercy, który tego używał itd Hmm rączka od rakietki tenisowej? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Luty 22, 2021 Share Napisano Luty 22, 2021 Niemożliwe, że nie zgadłam. Wracam do motywu mordercy. Śrubokręt 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Luty 22, 2021 Share Napisano Luty 22, 2021 Przed chwilą, Syrena napisał: Kojarzy mi się z jakimś szpikulcem. Już mam całą teorie na temat mordercy, który tego używał itd Hmm rączka od rakietki tenisowej? Blisko, to nie służy do mordowania chociaż za pomocą tego można przestać istnieć 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Luty 22, 2021 Share Napisano Luty 22, 2021 Różdżka Harrego Pottera 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Luty 22, 2021 Share Napisano Luty 22, 2021 Przed chwilą, Syrena napisał: Różdżka Harrego Pottera Na dodatek podświetlana 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Luty 22, 2021 Share Napisano Luty 22, 2021 Ja cie, ja cie, zgadłam????? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Luty 22, 2021 Share Napisano Luty 22, 2021 Przed chwilą, Syrena napisał: Ja cie, ja cie, zgadłam????? Jak mogłoby być inaczej Twoja intuicja jest dzisiaj w doskonałej formie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Luty 22, 2021 Share Napisano Luty 22, 2021 2 minuty temu, Ismena napisał: Na dodatek podświetlana O w mordę, kto by pomyślał Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Luty 22, 2021 Share Napisano Luty 22, 2021 Kolejna zagadka: 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Luty 22, 2021 Share Napisano Luty 22, 2021 Teraz to mam wrażenie, że Cię poniosło Jakiś kwiatek 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Luty 22, 2021 Share Napisano Luty 22, 2021 Przed chwilą, Syrena napisał: Teraz to mam wrażenie, że Cię poniosło Jakiś kwiatek Nie, nie, za daleko powędrowałaś 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Luty 22, 2021 Share Napisano Luty 22, 2021 No, ale od czego za daleko? Koc 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Luty 22, 2021 Share Napisano Luty 22, 2021 3 minuty temu, Syrena napisał: No, ale od czego za daleko? Koc To nie jest roślina, ani koc czy inne ubrania. Ta rzecz służy do rozrywki 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Luty 22, 2021 Share Napisano Luty 22, 2021 1 minutę temu, Ismena napisał: To nie jest roślina, ani koc czy inne ubrania. Ta rzecz służy do rozrywki I jesteś pewna, że to żadne zioło? 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Luty 22, 2021 Share Napisano Luty 22, 2021 2 minuty temu, Syrena napisał: I jesteś pewna, że to żadne zioło? Oczywiście, nawet bardzo pewna 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.