Asia_asia Napisano Luty 18, 2021 Share Napisano Luty 18, 2021 Witam wszystkich :) Jestem nowa na forum. Chciałam poprosić o opinię na temat załączonych rozkładów kart klasycznych. Czy ktoś z Was potrafi interpretować takie układy? Kładzione na mnie (jestem damą karo) przez bliską osobę. Interpretacja była ogólnie bardzo pozytywna jeśli chodzi o mnie (asy w okolicy), chociaż będzie sporo trosk na gruncie zawodowym i będzie ciężka choroba kogoś w pracy, co będzie mnie bardzo martwić. Co Wy widzicie? Czy wyczytalibyście coś innego? Pytam, ponieważ karty kładzione były pod koniec stycznia, a obecnie to ja zaczęłam poważnie chorować...:( Z góry dziękuję! Asia Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia_asia Napisano Marzec 10, 2021 Autor Share Napisano Marzec 10, 2021 Cześć! Czy znajdzie się ktoś, kto może pomoc z powyższym? Z góry dziękuje!🌷 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.