Akarris Napisano Kwiecień 23, 2019 Napisano Kwiecień 23, 2019 21 godzin temu, Syrena napisał: Wychędożyć ..... Nie śmiej się bo ciebie może to samo spotkać... Cytuj
Syrena Napisano Kwiecień 23, 2019 Napisano Kwiecień 23, 2019 7 godzin temu, Mistiko napisał: Nie śmiej się bo ciebie może to samo spotkać... Że ktoś będzie chciał mnie wychędożyć? Nie no ok, 2 Cytuj
Ismena Napisano Kwiecień 24, 2019 Napisano Kwiecień 24, 2019 21 godzin temu, Syrena napisał: Że ktoś będzie chciał mnie wychędożyć? Nie no ok, O, na przykład taki Syren 3 3 Cytuj
Syrena Napisano Kwiecień 24, 2019 Napisano Kwiecień 24, 2019 33 minuty temu, Ismena napisał: O, na przykład taki Syren Już mam ogon nadstawiać czy gra wstępna najpierw? 2 1 Cytuj
Claudi123 Napisano Kwiecień 29, 2019 Napisano Kwiecień 29, 2019 Adam , Adas ... jest najlepszy HAHAH ... 3 Cytuj
Akarris Napisano Maj 3, 2019 Napisano Maj 3, 2019 Staruszek przychodzi do czarodzieja i prosi, żeby zdjął z niego klątwę, która wisi nad nim od 50 lat. Czarownik mówi: - Żeby coś poradzić, muszę znać dokładną treść tej klątwy. Jak ona brzmiała? - Jakoś tak: "i czynię was mężem i żoną". 5 Cytuj
Akarris Napisano Maj 3, 2019 Napisano Maj 3, 2019 Przesądy na wesoło Rozsypała się sól - będzie kłótnia Rozsypał się cukier - na zgodę Rozsypała się kokaina - będą wizje Upadł widelec - ktoś przyjdzie Upadło mydło - oczekuj nieoczekiwanego Jaskółki nisko latają - będzie deszcz Krowy nisko latają - rozsypała się kokaina Pękło lustro - bedzie nieszczęście Pękł rozporek - będzie wstyd Pękła prezerwatywa - lepiej, żeby pękło lustro Swędzi nos - bedzie pijaństwo Swędzi d#pa - mydło upadło 1 6 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.