Syrena Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 Powiedz co pochłonęło mój czas dzisiejszego (czwartek) dnia. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Grudzień 4, 2014 Share Napisano Grudzień 4, 2014 9 kier + as kier + as trefl - myślę, że dzisiaj największa uwagę Twoją absorbowal Twój dom, może coś robiłaś, jakies porządki przedświąteczne ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Grudzień 9, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2014 Czy ktoś jeszcze ma ochotę na wzięcie udziału w ćwiczeniu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ismena Napisano Grudzień 12, 2014 Share Napisano Grudzień 12, 2014 Dama Karo, As Pik 9 kier Wydaje mi się, że albo spotkałaś jakąś młodą kobietę albo odbyłaś w pracy rozmowę z szefową. Jednak, ta rozmowa była dla Ciebie miła, miała pozytywne zakończenie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Grudzień 14, 2014 Autor Share Napisano Grudzień 14, 2014 Czwartek upłynął mi dość zwariowanie. Skupiłam się na przygotowaniach do świąt, czyli trochę sprzątałam, byłam na zakupach, skłoniło mnie to do oczyszczenia mieszkania pod względem wyrzucenia wszystkich niepotrzebnych rzeczy co tez wplywa na moje samopoczucie. Później błogo odpoczywałam i się leniłam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.