Skocz do zawartości

Intuicja

Luna19

Polecane posty

Bardzo często mam przeczucia ,które się sprawdzają ,ale czasem zdarza się tak ,że kiedy o czymś intensywnie myślę nie potrafię rozróżnić czy to jest przeczucie ,czy chce żeby coś się wydarzyło .Np dzisiaj byłam umówiona że znajomym ,którego nie widziałam ponad rok .Od rana wiedziałam ,że się nie spotkamy .Czekałam aż napiszę ,że nie może przyjść .I napisał ,że coś mu wypadło .Ale wczoraj byłam na randce i niby było wszystko ok ,ale ja po spotkaniu wiedziałam ,że ten mezczyzna się oddali .Dzisiaj przyszła mi do głowy myśl ,że to jeszcze nie koniec i on się jeszcze odezwie ,ale nie jestem pewna czy to moje przeczucie czy chce żeby się odezwał .Może to głupie pytanie ,ale zastanawiam się czy można przeczucia weryfikować w tarocie lub za pomocą wahadełka .Czy to jest dobry pomysł ? Zastanawiam się czy karty lub wahadełko nie szczytaja moich emocji i nie będę pokazywać tego co chce zobaczyć ?

• 6 months later...

Jak najbardziej mozesz uzywac wahadelka badz kart. Ja niestety do wrozenia samej sobie sie nie nadaje, ale mam intuicje bardzo dobrze rozwinieta. Wahadelka nigdy nie probowalam. Co jeszcze wiem to to ze intuicja dobrze dziala jak zdrowo sie odrzywiam, cwicze i prowadze bezstresowy tryb zycia.

Intuicja sie rozwija z biegiem lat jak nabieramy doswiadczenia zyciowego. Mozna tez troche rozwojem duchowym i psychologia sie zainteresowac bo to pomaga w czytaniu ludzi i sytuacji. 

W moim przypadku jestem tzw. 'highly sensitive person', dlugo o tym nie wiedzialam i myslalam ze jest cos ze mna nie tak. Warto sobie poczytac moze tez nia jestes.

• Dziękuję! 1

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...