kolo_fortuny00 Napisano Kwiecień 9, 2021 Share Napisano Kwiecień 9, 2021 Czesc. Dziwne sny. Byłam jakby w bunkrze w podziemiach ale za to jakby podloga i ściany przypominały jaskinie lub kopalnie. Byli tam bliscy zmarli. Stali przy pustym stole przy wejsciu. Z ojczymem i innymi obcymi ludzmi zaniosłam do tego bunkru siatki z jedzeniem. Myślałam że mam je dalej ponieść choć nie wiedziałam dla kogo ale zmarły tata wziął część siatek i powiedział że mam zostać, nie wolno mi iść dalej, nie wolno mi już nieść (ciężkiej siatki). Dziwnie byłam spokojna po tym śnie. Drugi sen jedyne co pamiętam to to że zostałam postrzelona przez człowieka w mundurze. Bardzo bolało, chyba umarłam lub umierałam. Dzięki za pomoc. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Lipiec 5, 2021 Share Napisano Lipiec 5, 2021 Dnia 9.04.2021 o 18:56, kolo_fortuny00 napisał: powiedział że mam zostać, nie wolno mi iść dalej, nie wolno mi już nieść (ciężkiej siatki) dla mnie to jasne przesłanie, nie jest to jeszcze Twój czas, a siatki to ciężar, którego nie powinnaś już dalej dźwigać 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo_fortuny00 Napisano Lipiec 6, 2021 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2021 Ostatnio miałam również sen związany ze śmiercią. Tym razem umarłam i leżałam w szpitalnej chłodni tzn moje ciało. Ja jako ja może jako duch ale z ciałem odsłoniłam prześcieradło którym było moje ciało przykryte i zobaczyłam pod nim siebie jako sine -zwłoki. W tym śnie dwie osoby powiedziały ze nie żyję. Jedna pokazała skrócony akt zgonu. Nie widziałam dnia a moje imię i nazwisko. Mam nadzieję że jeszcze trochę pożyje. W każdym razie psychicznie przechodzę trudna przemianę ostatnio. Oba sny chyba są z tym związane. Dziekuje. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erato Napisano Sierpień 24, 2022 Share Napisano Sierpień 24, 2022 Bardzo adekwatny sen do wspomnianej przemiany. Być może pozostawiasz stare ja, aby narodzić się na nowo. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.