anna831014 0 Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Zrobilam rozklad tak/nie na temat czy znajoma ukradla moj pierscionek wyszlo nie, ale Slonce??co to znaczy?? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
MonikaAbya 3 Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Na poprzednim forum już się o to pytałaś... Wróżka wylosowała tobie kartę Słońce, i dała ci sugestie gdzie masz szukać... Pytania "gdzie jest" nie używamy rozkładu tak/nie, rozkład ten służy do "Czy" np. Czy znajdę pierścionek. Cytuj Pozdrawiam MonikaAbya Link to postu Udostępnij na innych stronach
MonikaAbya 3 Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Jeżeli karta koła fortuny znajduję się w 4 rzędzie, to nie interpretujemy drugiej karty...to znaczy że twoja znajoma nie ukradła pierścionka... Cytuj Pozdrawiam MonikaAbya Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Słońce kojarzy mi się z ogrodem, może zgubiłaś ten pierścionek na zewnątrz domu? Koło murku jakiegoś, w jakimś ogrodzie? Albo jakiś "mały człowiek" sobie go pożyczył do zabawy? Nie wiem co to za rozkład, dobrze by było wkleić cały Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna831014 0 Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Wyszlo ze znajde w mieszkaniu ale jak zapytalam czy jarek go wyniosl raz wyszlo tak,ale 9 mieczy a raz ze nie....chyba nie pomagalby mi szukac gdyby go wzial:( Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna831014 0 Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 To rozklad z 8 kart tak/nie wg Miriam..., Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna831014 0 Napisano Styczeń 5, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2015 Czy on mogl zabrac z zamyslem dania go innej ,,narzeczonej,, Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Rozkład z 8 kart, a Ty podałaś dwie i to chyba z dwóch różnych rozkładów. Ile razy już stawiałaś na to pytanie? Im więcej prób tym większe rozmycie odpowiedzi i większy zamęt = przewróżenie. 9 mieczy raczej wskazuje na to, co się dzieje w naszej głowie, a nie to co na zewnątrz nas. Mogą być to różne zmartwienia, które sami wyolbrzymiamy, roimy sobie w głowie. Słońce na pewno nie mówi o jakiejś przebiegłości czy kradzieży... Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismena 5 096 Napisano Styczeń 5, 2015 Share Napisano Styczeń 5, 2015 Zadałaś pytanie o pierścionek tutaj viewtopic.php?p=11803#p11803, ale mimo to sama rozkładasz karty. Zdecyduj się, czy chcesz zadać pytanie wróżce i cierpliwie poczekać na odpowiedź, czy jednak sama chcesz sobie wróżyć. Na przyszłość, proszę nie ponawiać pytań. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna831014 0 Napisano Styczeń 6, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2015 Sama slabo klade sobie karty wychodza mi leki:( prosze o pomoc we wrozbie. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismena 5 096 Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 Anno zrozum, że tak nie można - albo jedno albo drugie. Jeżeli prosisz o wróżbę, to nie wyciągaj sama kart ani nie zadaj pytań komuś innemu, tylko cierpliwie poczekaj. Tak w ogóle znalazł się pierścionek? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna831014 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2015 Nie znalazl sie pierscionek.nie wiem gdzie szukac.czy synek mogl wyrzucic do muszli klozetowej czy go znajde?pomoz Ismeno,prosze. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismena 5 096 Napisano Styczeń 9, 2015 Share Napisano Styczeń 9, 2015 Jeżeli będziesz szukać, to zapewne, go znajdziesz. Sprawdź w domu, w pomieszczeniach, w których na co dzień przebywasz lub też w pokoju Twojego dziecka/dzieci. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.