anna831014 0 Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Wyszlo mi z rozkladu na 8 kart 2 kolo fortuny,cesarzowa,co to znaczy?!,tak ale Cesarzowa Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Prośbę o pomoc w interpretacji rozkładu z kart tarota zamieszczamy tutaj: viewforum.php?f=42 zakładając nowy wątek dla każdego rozkładu. Przy czym piszesz: z jakiego rozkładu korzystałaś, wypisujesz wszystkie karty, jakie wyszły w rozkładzie (tu wszystkie 8 kart), zgodnie z kolejnością, strukturą rozkładu. Zamieszczasz własną interpretację. Konieczna jest również późniejsza weryfikacja, jeśli ktoś pomoże Ci w jego interpretacji. Cały regulamin znajdziesz tu . Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna831014 0 Napisano Styczeń 7, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2015 Dostalam 150 zl jutro 40 mam dostac.a ta ceszrzowa to ze przyjeli inna kobiete ale na staz ze ani grosza ze swojej kieszeni nie wyda.a mi podziekowala:(bo nie mam grupy inwalidzkiej. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syrena 3 713 Napisano Styczeń 7, 2015 Share Napisano Styczeń 7, 2015 Bardzo proszę wpisywać prośby w odpowiednich wątkach Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismena 5 096 Napisano Styczeń 8, 2015 Share Napisano Styczeń 8, 2015 Anno, szkoda, że nie przeczytałaś lub nie zastosowałaś się do tego co napisała Essa. Zawsze, należy oprócz kart, podać także jaki rozkład został zastosowany, bo z informacji, "z rozkładu na 8 kart" niewiele wynika. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
anna831014 0 Napisano Styczeń 9, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 9, 2015 To byl rozklad 8 kart odp na pytania tak/nie 1jesli w Irzedzie kolo fortuny odp brzmi TAK 2. JESLI W IIRZ KOLO FORTUNY ODP BRZMI TAK,ALE...DRUGA KARTA JAKO WARUNEK 3KOLO FORTUNY-NIE 4.KOLO FORTUNY NIE ALE... Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismena 5 096 Napisano Styczeń 9, 2015 Share Napisano Styczeń 9, 2015 Dobrze, ale jak wyżej napisałaś, raczej już jest po fakcie, skoro przyjęli inną kobietę Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.