Amandaa Napisano Marzec 22, 2020 Napisano Marzec 22, 2020 10 godzin temu, Luna napisał: torebka, jesli duza typ shopper bag ewentualnie wiadro czarne do tego mopa od @Dager ale żeby Cie tak nagle chwyciła ochota na zakup Tak, to duża czarna torebka gratuluję Tylko następnym razem według regulaminu musisz podać karty . Podobno kobiety uwielbiają kupować buty i torebki, bo z tego się nie wyrasta . Na karcie widać kobietę, która jest przewiązana paskami i dlatego mi to przypasowało. 1 Cytuj
Dager Napisano Marzec 22, 2020 Napisano Marzec 22, 2020 Ale wiaderko do mopa ma tez duży czarny uchwyt, w budowie tez zbliżone do torebki... tylko ze bardziej plastykowe 2 Cytuj
Amandaa Napisano Marzec 22, 2020 Napisano Marzec 22, 2020 6 godzin temu, Essa napisał: coś dużego i czarnego? strój zakonnicy w rozmiarze XXL - taki oversizowy hit... nie wiem co dużego czarnego lubią kobiety w sensie... kupować.... Niezbyt mi do twarzy w stroju zakonnicy 4 Cytuj
Amandaa Napisano Marzec 22, 2020 Napisano Marzec 22, 2020 3 minuty temu, Dager napisał: Ale wiaderko do mopa ma tez duży czarny uchwyt, w budowie tez zbliżone do torebki... tylko ze bardziej plastykowe Nie Dagerku, torba i wiaderko do mopa nie są zbliżone do siebie 3 Cytuj
Amandaa Napisano Marzec 22, 2020 Napisano Marzec 22, 2020 9 godzin temu, Essa napisał: odwołując się do obecnej sytuacji powiedziałabym, że papier toaletowy... Teraz pewnie byłby to papier ale ten zakup zrobiłam jeszcze przed aferą z koronawirusem 3 Cytuj
Dager Napisano Marzec 22, 2020 Napisano Marzec 22, 2020 No dobra... nagrzeszyłem Jak sie przebierzesz za zakonnice to... przyjdę na spowiedź i pokutę 3 Cytuj
Luna Napisano Marzec 22, 2020 Napisano Marzec 22, 2020 właśnie na allegro zamierzam zakupić pewien towar w dobrej cenie , kilka sztuk na zapasik(póki mnie stać ) Cóż to? 2 Cytuj
Amandaa Napisano Marzec 22, 2020 Napisano Marzec 22, 2020 @Luna wypadła mi karta mag... Może jakieś świeczki? 1 Cytuj
Amandaa Napisano Marzec 22, 2020 Napisano Marzec 22, 2020 3 minuty temu, Dager napisał: juz jade na męki straszliwe... Nie spiesz się aż tak na te męki 2 Cytuj
Luna Napisano Marzec 22, 2020 Napisano Marzec 22, 2020 25 minut temu, Amandaa napisał: @Luna wypadła mi karta mag... Może jakieś świeczki? nie, chociaż gdyby mi prąd odcieli to by się przydały na bide 1 Cytuj
Essa Napisano Marzec 22, 2020 Napisano Marzec 22, 2020 42 minuty temu, Dager napisał: juz jade na męki straszliwe... nie chcę nic mówić, ale masz koronę na głowie 4 Cytuj
Essa Napisano Marzec 23, 2020 Napisano Marzec 23, 2020 kochankowie, cesarzowa, słońce (same AW mi wypadły podczas tasowania) wg mnie coś dla kobiety, skojarzyło mi się z kosmetykami do włosów lub balsamem... 1 Cytuj
Luna Napisano Marzec 23, 2020 Napisano Marzec 23, 2020 5 minut temu, Essa napisał: kochankowie, cesarzowa, słońce (same AW mi wypadły podczas tasowania) wg mnie coś dla kobiety, skojarzyło mi się z kosmetykami do włosów lub balsamem... blisko, tak kobiece Cytuj
Essa Napisano Marzec 23, 2020 Napisano Marzec 23, 2020 23 minuty temu, Luna napisał: blisko, tak kobiece perfumy? 4 Cytuj
Amandaa Napisano Marzec 23, 2020 Napisano Marzec 23, 2020 Podtrzymuje swoją kartę (mag). Może to kilka sztuk farb do włosów? Teraz część fryzjerów ma zamknięte zakłady, więc wydaje mi się to całkiem prawdopodobne . 1 Cytuj
Dager Napisano Marzec 23, 2020 Napisano Marzec 23, 2020 10 godzin temu, Essa napisał: nie chcę nic mówić, ale masz koronę na głowie Odbywa właśnie kare i przesuwam tron w optymalne miejsce... Potem będzie tv, komoda, szafa... Jak juz przemebluje to umyje podłogi mopem obrotowym 2 Cytuj
Dager Napisano Marzec 23, 2020 Napisano Marzec 23, 2020 11 godzin temu, Dager napisał: 6 mieczy to bedzie cos związane ze mianą, nowym doświadczeniem 1 Cytuj
Essa Napisano Marzec 23, 2020 Napisano Marzec 23, 2020 uwodzicielskie te perfumy @Luna skoro takie karty wyszły ciekawe jakie hihi jejku nie wiem, o co pytać, bo przez tą kwarantannę to mało się dzieje... czy ktoś ma jakieś ciekawe pytanie? Cytuj
Luna Napisano Marzec 23, 2020 Napisano Marzec 23, 2020 1 godzinę temu, Essa napisał: uwodzicielskie te perfumy @Luna skoro takie karty wyszły ciekawe jakie hihi jejku nie wiem, o co pytać, bo przez tą kwarantannę to mało się dzieje... czy ktoś ma jakieś ciekawe pytanie? śmiech na sali...wypatrzyłam fajna promocje wody Adidasa sportowo uwodzicielskie ale to chyba rydwan by musial jeszcze byc do idealnego zestawu kart 1 Cytuj
Essa Napisano Marzec 23, 2020 Napisano Marzec 23, 2020 4 godziny temu, Luna napisał: śmiech na sali...wypatrzyłam fajna promocje wody Adidasa sportowo uwodzicielskie ale to chyba rydwan by musial jeszcze byc do idealnego zestawu kart ja ostatnio w Hebe się popsikałam jakąś wodą waniliową i tak mi się spodobała, że chyba po nią wrócę można czasem znaleźć coś fajnego za niewielką cenę. mój zapach już mi trochę spowszedniał, czas na zmianę Ok, zadaję pytanie: Dziś koleżanka z pracy wspominała pewien okres w jej życiu, o którym ciężko jej zapomnieć, zamiast iść do domu rozmawiałyśmy dłuższą chwilę. O czym? Cytuj
Dager Napisano Marzec 23, 2020 Napisano Marzec 23, 2020 2 Buławy... Dokonała w zyciu niewłaściwego wyboru i ma teraz wątpliwości 1 Cytuj
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.