Syrena 3 963 Napisano Styczeń 21, 2015 Share Napisano Styczeń 21, 2015 Postanowiłam założyć jeden temat do wielu ćwiczeń. Gdy osoba poprawnie odpowie, będzie jej kolej aby zadała swoje i tak dalej. Ja zacznę: Co dostałam w tym tygodniu od męża? Dodam, jest jest to parę rzeczy, ale mniej więcej dotyczą tego samego "tematu" Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 24, 2015 Share Napisano Styczeń 24, 2015 Wylosowałam kartę Sprawiedliwość - więc myślę, że to przemyślany zakup, coś co się przyda, coś co Twój mąż wie, że lubisz i chcesz mieć. Potem wylosowałam Gwiazdę i Cesarza. Nie wiem, ale skojarzyło mi się z perfumami, z czymś do kąpieli, co się waży - np. takie naturalne mydła są na wagę. Albo może jakieś herbaty na wagę? Albo jakiś dzbanek do parzenia herbaty. Ok, wystarczy Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina 412 Napisano Styczeń 25, 2015 Share Napisano Styczeń 25, 2015 Karta księżyc Ta karta symbolizuje dla mnie nauki tajemne, ezoterykę, więc coś związane z tym Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syrena 3 963 Napisano Styczeń 26, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 26, 2015 ktoś jeszcze ma ochotę się dopisać? Jutro tj. we wtorek wieczorem będzie weryfikacja Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 26, 2015 Share Napisano Styczeń 26, 2015 6 monet, 6 buław, 10 buław Prawdopodobnie jest to ozdoba m.in naszyjnik, pierścionek, kolczyki Lub odzież Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syrena 3 963 Napisano Styczeń 27, 2015 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2015 Witajcie, weryfikuję Dostałam od męża zbiór książek związanych z wróżbiarstwem i reinkarnacją Dziękuję za udział Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Karta księżyc Ta karta symbolizuje dla mnie nauki tajemne, ezoterykę, więc coś związane z tym Więc Karolina była najbliżej Karola zadawaj Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 27, 2015 Share Napisano Styczeń 27, 2015 Ech, myślałam o książkach, ale do astrologii (ta Gwiazda), no ale nie udało się Dzięki za ćwiczenie:) Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina 412 Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 Dziękuję za weryfikację Zadaję pytanie. Jakie jest moje postanowienie noworoczne? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 schudnac? ( Cesarzowa, pustelnik) Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 30, 2015 Share Napisano Styczeń 30, 2015 Wypadła mi karta Świat. Wydaje mi się, że postanowiłaś być bardziej otwarta na świat/doświadczenia, wyjść poza pewne ograniczenia i zasady, w których do tej pory żyłaś i czujesz, że działały na niekorzyść. Być może chcesz więcej wychodzić z domu, być więcej wśród ludzi i więcej podróżować/zwiedzać. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agiatis 15 Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Dziękuję za weryfikację Zadaję pytanie. Jakie jest moje postanowienie noworoczne? Królowa mieczy - moim zdaniem zdobycie odpowiednich kwalifikacji, szkoła, kurs Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
free.hugs 20 Napisano Styczeń 31, 2015 Share Napisano Styczeń 31, 2015 Karolina Cesarz - spełnienie ambicji zawodowych, awans, osiągnięcie sukcesu Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz. Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina 412 Napisano Luty 2, 2015 Share Napisano Luty 2, 2015 Weryfikację dam we wtorek, więc zapraszam jeszcze do wzięcia udziału Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina 412 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Dziękuję, że wzięłyście udział weryfikuję: Moim postanowieniem jest rozstać się z papierosami Najbliżej była Essa i free.hugs Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
free.hugs 20 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Super! Essa nieobecna to ja się wyrywam jako pierwsza do zagadki, mogę?? Gdzie pracuję, czym się w życiu zawodowo zajmuję? Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz. Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margita 372 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Karta Pustelnik- myślę, że w bibliotece, może też być archeologia Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Dziękuję, że wzięłyście udział weryfikuję: Moim postanowieniem jest rozstać się z papierosami Najbliżej była Essa i free.hugs Dziękuję za ćwiczenie Gratuluję free.hugs Postaram się wziąć udział w Twoim ćwiczeniu również, ale już nie dziś Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismena 5 306 Napisano Luty 3, 2015 Share Napisano Luty 3, 2015 Super! Essa nieobecna to ja się wyrywam jako pierwsza do zagadki, mogę?? Gdzie pracuję, czym się w życiu zawodowo zajmuję? 6 kielichów - jesteś nauczycielką?, pedagogiem, pracujesz z dziećmi albo zajmujesz się sprawami nieletnich lub w ogóle sprawami związanymi z rodziną Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
lirith 580 Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 Umiarkowanie - jesteś chemiczką, laborantką, moze barmanką. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
free.hugs 20 Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Można jeszcze zgadywać, jutro wieczorem podam odpowiedź Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz. Link to postu Udostępnij na innych stronach
narbhflaith 8 Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Papież :v Kapłanka ani zakonnicą na pewno nie jesteś. Na pewno jesteś wysoko postawionym pracownikiem, wolontariat to za kase ;v Ale coś typu opieka? Psycholog? Cytuj "Uważaj, co do siebie mówisz, bo może się okazać, że słuchasz.” Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina 412 Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Wieża: a może coś związane z budownictwem, projektant wnętrz czy coś w tym stylu ? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
free.hugs 20 Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 No to rozwiązanie zagadki: jestem kadrową w sferze budżetowej:D Jako, że moja praca to papiery, opieka socjalna nad pracownikami i ich rodzinami no i stanowisko mam dość wysokie to najbliżej były: Margita, Ismena i narbhflaith. Dziękuję za udział! Karolina - Twoja karta opisuje moje miejsce pracy, czyli wieżowiec Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz. Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margita 372 Napisano Luty 8, 2015 Share Napisano Luty 8, 2015 Dziękuję za świetną zagadkę Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.