Karolina 412 Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 o to innym razem może się uda:) Może ja zadam pytanie. Mam ulubiony gatunek serialów, które pochlaniają mnie bez reszty. Moje pytanie brzmi: Jaki jest to gatunek i/lub czego dotyczą te seriale? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syrena 3 972 Napisano Luty 26, 2015 Autor Share Napisano Luty 26, 2015 Wieża odwrócona - serial o jakiś przeżyciach, które wpływają na "całe życie" bohaterów, związane z jakimiś problemami życiowymi, błędy życiowe siejące zniszczenie. Myślę, że są to seriale psychologiczne lub kryminalne Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
free.hugs 20 Napisano Marzec 1, 2015 Share Napisano Marzec 1, 2015 7 denarów - seriale typu tasiemce, perypetie dużych rodzin, myślę że osadzone w czasach które już minęły, być może seriale kostiumowe. Na pewno nie mini seriale, akcja toczy się przez wiele odcinków. Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz. Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismena 5 308 Napisano Marzec 7, 2015 Share Napisano Marzec 7, 2015 free.hugs dziękuję za poprzednie ćwiczenie! Karolina - 4 mieczy - seriale, gdzie ma miejsce jakaś analiza, dokładność, a także samotność, może seriale o lekarzach? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina 412 Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 Najbliżej była Syrena - są to seriale kryminalne Dziękuję za udział Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
free.hugs 20 Napisano Marzec 15, 2015 Share Napisano Marzec 15, 2015 Karolina dziękuję za weryfikację, a Syrenie gratuluję! Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz. Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syrena 3 972 Napisano Marzec 17, 2015 Autor Share Napisano Marzec 17, 2015 Dziękuję serdecznie, więc może następne ćwiczenie? Co dostałam ostatnio od męża w prezencie? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismena 5 308 Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 mag - mogłaś dostać książkę, o której od dawna marzyłaś lub notatnik, organizer. A jeżeli nie, to otrzymałaś coś konkretnego, coś co Ci się przyda np w pracy, czy pomoże utrzymać porządek na biurku lub ogólnie w domu. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syrena 3 972 Napisano Marzec 23, 2015 Autor Share Napisano Marzec 23, 2015 Czy ktoś jeszcze weźmie udział w ćwiczeniu? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
free.hugs 20 Napisano Marzec 24, 2015 Share Napisano Marzec 24, 2015 Rycerz denarów, dołożyłam Rycerz buław, Król denarów - no jak nic albo dostałaś syna albo kochanka ewentualnie męża zapakowanego w kokardkę A tak serio to myślę, że dostałaś coś bardzo wartościowego, biżuterię ? Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz. Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syrena 3 972 Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 free.hugs rozbawiłaś mnie Żadnego kochanka nie było, mąż w kokardę też się nie przyodział Dostałam laptopa, obie w jakimś stopniu trafiłyście - prezent wartościowy i potrzebny do pracy Dziękuję za udział Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
free.hugs 20 Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 Dziękuję za zagadkę! No z mężem odzianym jedynie we wstyd byłoby zabawniej ale musiałabyś wysłać nam jakąś fotkę Jako, że Ismena 'wygrała' w drugim ćwiczeniu to ja się wyrywam do zagadki zainspirowana Twoim pytaniem Syreno. Co dostałam od siostry na 30ste urodziny, które miałam miesiąc temu Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz. Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syrena 3 972 Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 no z tą fotką bym się zastanowiła, ale zgadzam się - mogło by być zabawnie Co do ćwiczenia to wylosowałam 3 monet Myślę, że może to być coś do domu, jakaś dekoracja, którą możesz powiesić na ścianie. Może jakiś obraz, czy rzeźba itp itd Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismena 5 308 Napisano Marzec 29, 2015 Share Napisano Marzec 29, 2015 10 mieczy hm, zestaw noży? Albo książkę - jakiś kryminał lub film z tego samego gatunku Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syrena 3 972 Napisano Marzec 30, 2015 Autor Share Napisano Marzec 30, 2015 Ciekawa jestem tego ćwiczenia Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
free.hugs 20 Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 No to weryfikuję - moja przezabawna siostra, z okazji że jestem dość świeżo upieczoną singielką sprezentowała mi..... wibrator A chciałam zegarek echhhh.... Dziękuję Wam za udział! Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz. Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismena 5 308 Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Hahaa, no cóż oryginalny prezent Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
free.hugs 20 Napisano Kwiecień 2, 2015 Share Napisano Kwiecień 2, 2015 Jakby któraś z Was miała jakiś fajny zegarek i chciała się wymienić to priv.... Cytuj Nie płacz nad swoim losem. Prędzej się odwodnisz, niż coś w ten sposób zmienisz. Link to postu Udostępnij na innych stronach
Syrena 3 972 Napisano Kwiecień 6, 2015 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2015 heheheh, no prezent dość osobliwy - siostra dba o Ciebie jakby nie patrzeć Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja 318 Napisano Maj 7, 2015 Share Napisano Maj 7, 2015 Jeśli są chętni to ja zadam pytanie Gdzie albo jak spędziłam majowy weekend? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margita 372 Napisano Maj 8, 2015 Share Napisano Maj 8, 2015 Karta 6 mieczy- może pojechałaś nad jezioro, ewentualnie szperałaś w internecie Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agiatis 15 Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Jeśli są chętni to ja zadam pytanieGdzie albo jak spędziłam majowy weekend? Rycerz buław - aktywny dzień, w towarzystwie, może to być miejsce piaszczyste jezioro, lub przy ognisku/grillu Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alicja 318 Napisano Maj 10, 2015 Share Napisano Maj 10, 2015 Dziękuję Agiatis! zgadza się, majowy weekend spędziłam w towarzystwie dawno niewidzianych osób, bardzo aktywnie, jedną z atrakcji był m.in. grill Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agiatis 15 Napisano Maj 12, 2015 Share Napisano Maj 12, 2015 Dziękuję Agiatis! zgadza się, majowy weekend spędziłam w towarzystwie dawno niewidzianych osób, bardzo aktywnie, jedną z atrakcji był m.in. grill AAA super To ja zadam pytanie Gdzie wczoraj jechałam i czym ( samochód, motocykl, rower), czy byłam zadowolona Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agiatis 15 Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Dziękuję Agiatis! zgadza się, majowy weekend spędziłam w towarzystwie dawno niewidzianych osób, bardzo aktywnie, jedną z atrakcji był m.in. grill AAA super To ja zadam pytanie Gdzie wczoraj jechałam i czym ( samochód, motocykl, rower), czy byłam zadowolona Naprawdę nikt? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.