Tatianaa 34 Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 Proszę o pomoc w interpretacji. Pytanie dotyczy mojej znajomej o której niestety nie mam dobrego zdania. Po prostu nie lubimy się. Ale jednak coś nas łączy a mianowicie los biednych bezbronnych zwierząt , którym ludzie wyrządzili krzywdę. Stąd moje pytanie. Może ja ją źle oceniam??? 9 monet , głupiec, rycerz kielichów - serce ma do zwierząt i nie skrzywdzi ich ,ale aspekt finansowy odgrywa tu dużą rolę , pomaga tym zwierzakom , które mogą przynieść jej korzyści materialne.? Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tarocistka_Kinga 2 Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Ale jakie było pytanie do wyciągniętych kart? Bo z tych kart to nie widać,aby Pani była jakąś "jędzą" Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tatianaa 34 Napisano Luty 7, 2015 Autor Share Napisano Luty 7, 2015 Pytanie było : jakie one ma serce? Miałam na myśli to ,że w stosunkach z ludźmi jest osobą wyrachowaną , egoistyczną , wulgarną , nie czułą na los dzieci, osób biednych, skrzywdzonych., chorych ( nawet własnych rodziców czy dzieci) - zaznaczam , że to są tylko i wyłącznie moje odczucia . Natomiast jeśli chodzi o zwierzaczki, to tu oddaje swoje serce..... Ale ja mam wątpliwości ...Bo zauważyłam, że ona jest czuła na los tylko tych zwierzaków, które ma w swojej hodowli. Więc mam wątpliwości czy ona kocha wszystkie zwierzaki czy tylko te , które przyniosą jej korzyści materialne. Pytanie nie jest priorytetowe tylko w ramach ćwiczeń - z Tarota. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismena 5 092 Napisano Luty 7, 2015 Share Napisano Luty 7, 2015 Również odpowiem, ale już nie dziś Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tarocistka_Kinga 2 Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Ja nie podejmuję się szerszej analizy,pytanie dotyczy ściśle osoby trzeciej,która pewnie nie jest świadoma "wglądu" w jej życie. Cytuj "Jestem niezależna od cudzych decyzji, mam własną drogę i podążam nią z lekkością, mam własne cele i realizuję je z łatwością". p.s.pomijam osoby,które nie przeczytają mojego regulaminu i się do niego nie zastosują. Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ismena 5 092 Napisano Luty 15, 2015 Share Napisano Luty 15, 2015 Proszę o pomoc w interpretacji. Pytanie dotyczy mojej znajomej o której niestety nie mam dobrego zdania. Po prostu nie lubimy się. Ale jednak coś nas łączy a mianowicie los biednych bezbronnych zwierząt , którym ludzie wyrządzili krzywdę. Stąd moje pytanie. Może ja ją źle oceniam??? 9 monet , głupiec, rycerz kielichów - serce ma do zwierząt i nie skrzywdzi ich ,ale aspekt finansowy odgrywa tu dużą rolę , pomaga tym zwierzakom , które mogą przynieść jej korzyści materialne.? Jakie ma serce? - Dobre, to co robi, robi z miłości. Raczej nie zajmuje się tym dla pieniędzy. Ale ja mam wątpliwości ...Bo zauważyłam, że ona jest czuła na los tylko tych zwierzaków, które ma w swojej hodowli. Więc mam wątpliwości czy ona kocha wszystkie zwierzaki czy tylko te , które przyniosą jej korzyści materialne. A moze nie chodzi w ogóle o korzyści materialne? Przecież są ludzie, którzy uwielbiają tylko jedną rasę psów, czy królików. Tą rasą się interesują i chcą zdobywać o niej wiedzę. Kupują zwierzę, zakładają hodowlę i są szczęśliwi, bo mają to co kochają. Inne zwierzęta tolerują, szanują, ale nie interesują ich one, aż tak bardzo jak ta jedna konkretna rasa. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
traszka 46 Napisano Kwiecień 7, 2015 Share Napisano Kwiecień 7, 2015 Proszę o pomoc w interpretacji. Pytanie dotyczy mojej znajomej o której niestety nie mam dobrego zdania. Po prostu nie lubimy się. Ale jednak coś nas łączy a mianowicie los biednych bezbronnych zwierząt , którym ludzie wyrządzili krzywdę. Stąd moje pytanie. Może ja ją źle oceniam??? 9 monet , głupiec, rycerz kielichów - serce ma do zwierząt i nie skrzywdzi ich ,ale aspekt finansowy odgrywa tu dużą rolę , pomaga tym zwierzakom , które mogą przynieść jej korzyści materialne.? ona jest nieodpowiedzialna i spontaniczna ale moze zmieniac zdanie szybko, dzisiaj lubi zwierzeta a jutro juz sie przerzuca na cos innego, jest niedojrzala i dlatego moze byc denerwujaca bo moze sie zachowywac jak taka rozpieszczona jedycznaczka ze jej sie wszystko nalezy i musi byc w centrum uwagi Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 11, 2015 Share Napisano Kwiecień 11, 2015 Jakie ona ma serce? Niedojrzałe. Robi na pokaz, powierzchownie się czymś wzrusza i pomaga również na pokaz. Wynika to nie z jakiejś perfidii, tylko niedojrzałości. Tak naprawdę to marzy by mieć pieniądze i żyć wygodnie, bez wysiłku, a zajmowanie się zwierzakami to tak bardziej na zasadzie: "Robię coś dla innych, ach, jaka jestem wspaniała". Może też mieć zapędy aktorskie, tzn odgrywać jakieś role, nakładać maski. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tatianaa 34 Napisano Czerwiec 9, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2015 Dziękuję Wam serdecznie. Cytuj Link to postu Udostępnij na innych stronach
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.