Skocz do zawartości

Czy ma znaczenie ilość podliczb w portrecie numerologicznym?

BarbaRe

Polecane posty

Chciałabym rozwinąć pytanie, które postawiłam w temacie. Nurtuje mnie od jakiegoś czasu, ciekawa jestem Waszych przemyśleń na ten temat i ewentualnych pomysłów.

Podczas sprawdzania i rozpisywania portretów numerologicznych poszczególnych osób zauważyłam, że niektóre są "uboższe", tzn. składają się z mniejszej ilości podliczb, są po prostu mniej gęste.

Dlaczego tak właśnie jest? Z czego może to wynikać? Czy możliwym jest, że ma to coś wspólnego z większą/mniejszą liczbą wcieleń? Czy kiedykolwiek bardziej zwróciliście na to uwagę/zastanawialiście się nad tym?

17 godzin temu, BarbaRe napisał:

Dlaczego tak właśnie jest? Z czego może to wynikać? Czy możliwym jest, że ma to coś wspólnego z większą/mniejszą liczbą wcieleń? Czy kiedykolwiek bardziej zwróciliście na to uwagę/zastanawialiście się nad tym?

Hej, co do wcieleń, to się nie wypowiem, jest to niesprawdzalna informacji i jak dla mnie nie wiele wnosząca.

większa liczba niesie w sobie więcej doświadczeń, wystarczająco na to życie <bezradny>

jeżeli masz na myśli liczbę podliczb danej wibracji, to ja to traktuje jako bardziej skomplikowaną osobowość, większą głębie i więcej, może trudniejszych, doświadczeń:

osoba urodzona 01.01.2011 = 6

10.01.2011 = 15/6, czyli więcej niż w powyższym przykładzie 

10.10.2011= 24/6 inaczej niż wyżej

mam nadzieję, ze to miałaś na myśli <ok>

W dniu 29.04.2021 o 22:50, KCAL napisał:

Czy możesz to wyjaśnić na przykładzie? Czy chodzi o to że np jedne liczby powstają z dwóch? Czy chodzi o liczby karmiczne? 

Rzecz polega na tym, że np. w drodze życia danej osoby pojawia się: 1/10-19, a w innej 9/18/36-27/45.

Albo w innych częściach portretu numerologicznego (np. 1PZ, WG czy gdziekolwiek indziej).

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

• Utwórz nowe...