BarbaRe Napisano Kwiecień 29, 2021 Share Napisano Kwiecień 29, 2021 Chciałabym rozwinąć pytanie, które postawiłam w temacie. Nurtuje mnie od jakiegoś czasu, ciekawa jestem Waszych przemyśleń na ten temat i ewentualnych pomysłów. Podczas sprawdzania i rozpisywania portretów numerologicznych poszczególnych osób zauważyłam, że niektóre są "uboższe", tzn. składają się z mniejszej ilości podliczb, są po prostu mniej gęste. Dlaczego tak właśnie jest? Z czego może to wynikać? Czy możliwym jest, że ma to coś wspólnego z większą/mniejszą liczbą wcieleń? Czy kiedykolwiek bardziej zwróciliście na to uwagę/zastanawialiście się nad tym? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KCAL Napisano Kwiecień 29, 2021 Share Napisano Kwiecień 29, 2021 Czy możesz to wyjaśnić na przykładzie? Czy chodzi o to że np jedne liczby powstają z dwóch? Czy chodzi o liczby karmiczne? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Kwiecień 30, 2021 Share Napisano Kwiecień 30, 2021 17 godzin temu, BarbaRe napisał: Dlaczego tak właśnie jest? Z czego może to wynikać? Czy możliwym jest, że ma to coś wspólnego z większą/mniejszą liczbą wcieleń? Czy kiedykolwiek bardziej zwróciliście na to uwagę/zastanawialiście się nad tym? Hej, co do wcieleń, to się nie wypowiem, jest to niesprawdzalna informacji i jak dla mnie nie wiele wnosząca. większa liczba niesie w sobie więcej doświadczeń, wystarczająco na to życie jeżeli masz na myśli liczbę podliczb danej wibracji, to ja to traktuje jako bardziej skomplikowaną osobowość, większą głębie i więcej, może trudniejszych, doświadczeń: osoba urodzona 01.01.2011 = 6 10.01.2011 = 15/6, czyli więcej niż w powyższym przykładzie 10.10.2011= 24/6 inaczej niż wyżej mam nadzieję, ze to miałaś na myśli Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BarbaRe Napisano Maj 1, 2021 Autor Share Napisano Maj 1, 2021 W dniu 29.04.2021 o 22:50, KCAL napisał: Czy możesz to wyjaśnić na przykładzie? Czy chodzi o to że np jedne liczby powstają z dwóch? Czy chodzi o liczby karmiczne? Rzecz polega na tym, że np. w drodze życia danej osoby pojawia się: 1/10-19, a w innej 9/18/36-27/45. Albo w innych częściach portretu numerologicznego (np. 1PZ, WG czy gdziekolwiek indziej). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BarbaRe Napisano Maj 1, 2021 Autor Share Napisano Maj 1, 2021 Tak, dziękuję. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.