Ismena Napisano Marzec 1, 2019 Share Napisano Marzec 1, 2019 1 minutę temu, MIMESIS napisał: ale patrz jak @Mistiko wyniuchał sprawe....kurcze myslalam, ze bedzie ten slub forumowy jednak. Kupilam juz kalosze wedkarskie.... Jeden już był i może wystarczy? Nie zachęcaj Mistiko, bo naprawdę złamie serce tej blondynie, a ona dla niego tyle poświęciła... Mam nadzieję, że te kalosze to chociaż odpowiednie kupiłaś, o np takie 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 Dnia 17.01.2019 o 18:04, Batyam napisał: Podobno prawidłowo pisać powinno się... obiema? Patrz hebrajski.... Czytasz odwrotnie piszesz też.... Arabski to samo. Wszystko jest w mózgu.... Przestawienie w głupim czytaniu jest jazda i ćwiczenie mózgu.... Tak @Mistiko. Są artykuły wiem.... I sama na sobie sprawdzam leniwych i gibkosc utrwalone h czynności bo jak wiesz czynności się utrwala.. . Odruchowo bezwiednie coś robimy stymulowanie przez mózg ale też stymulowanie przez nakaz... W szkole nakazem było pisanie... D lewej do prawej Grecy to indywidualności.... Łacina.... Ale pismo było wiele tys lat przed... . I gdzie region gdzie kultura tam mózg musi podołać. Choć teraz podzial lewo prawo nie sprawia trudności.... To fajnie ze o tym wspomniałeś. Wspomnialas sorry le nie wiem czy ty ty ty ona czy ty to ty on. Oswiec. Czy ja to ja? Oświecam wszech i wobec że jestem 101% mężczyzną a że pewne panie wolą "facetów" ze "złotym" pierścionkiem na ręce i urodzie tego jegomoscia to Wasz wybór Później się nie dziwcie że takie dzieci się rodzą a nie inne Polecam wiadro 40 kg na 11 piętro wnieść oraz 45 kg na 3 piętro. Buziaczki xd 1 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 1 godzinę temu, Mistiko napisał: Czy ja to ja? Oświecam wszech i wobec że jestem 101% mężczyzną a że pewne panie wolą "facetów" ze "złotym" pierścionkiem na ręce i urodzie tego jegomoscia to Wasz wybór Później się nie dziwcie że takie dzieci się rodzą a nie inne Polecam wiadro 40 kg na 11 piętro wnieść oraz 45 kg na 3 piętro. Buziaczki xd A jakie dzieci się rodzą ? 3 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batyam Napisano Marzec 2, 2019 Share Napisano Marzec 2, 2019 2 godziny temu, Mistiko napisał: Czy ja to ja? Oświecam wszech i wobec że jestem 101% mężczyzną a że pewne panie wolą "facetów" ze "złotym" pierścionkiem na ręce i urodzie tego jegomoscia to Wasz wybór Później się nie dziwcie że takie dzieci się rodzą a nie inne Polecam wiadro 40 kg na 11 piętro wnieść oraz 45 kg na 3 piętro. Buziaczki xd 101% faceta Oooo Ale czemu Gargamel a nie Rumburak.... Plasuje się w przedziale...... Windy do nikąd.... 😘 💕.... 2 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 10 godzin temu, Syrena napisał: A jakie dzieci się rodzą ? 9 godzin temu, Batyam napisał: 101% faceta Oooo Ale czemu Gargamel a nie Rumburak.... Plasuje się w przedziale...... Windy do nikąd.... 😘 💕.... Bo rumburak jest fe 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batyam Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 1 godzinę temu, Mistiko napisał: Bo rumburak jest fe ..... Miłej niedzieli 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akarris Napisano Marzec 3, 2019 Share Napisano Marzec 3, 2019 2 godziny temu, Batyam napisał: ..... Miłej niedzieli 2 godziny temu, Batyam napisał: ..... Miłej niedzieli Wzajemnie. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
runoutofbreath Napisano Marzec 16, 2019 Share Napisano Marzec 16, 2019 Dnia 1.03.2019 o 18:32, Batyam napisał: Oooo kurcze... Lew a ksiezyc w rybach.....ale pozory masz byka.... To ryby psują ci cały wizus. @Mistiko Dla mnie znak ryb to jedna wielka zagadka... Sama jestem słoneczna ryba ale blisko Wodnika ASC lew ksiezyc skorpion.... Ryby są tak "pokrecone" że.... .. Lew i ryba @Mistikojak wygląda taki ♌ lew? Lew i Ryba..z tego co pametam to podobne polaczenie ma Katarzyna Warnke, kiedys na insta cos wspominala ze jej znak zodiaku to lew a asc ma w rybach i sama stwierdzila, ze to dosc specyficzne polaczenie 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.