nutello Napisano Czerwiec 2, 2021 Share Napisano Czerwiec 2, 2021 Cześć wszystkim! :) postawiłam znajomej karty odnośnie pracy, nie wiem czy dobrze interpretuję znaczenie kart, stąd proszę o pomoc, ponieważ nie chcę wprowadzić mojej znajomej w błąd, a przyznam, że dalej jestem początkująca, z góry dziękuje za każdą odpowiedź :) Od razu zaznaczę, że nie czytam kart odwróconych. 1. Czy w tym miesiącu czerwcu złożę wypowiedzenie w obecnej pracy? Sprawiedliwość Moim zdaniem tak, złoży wypowiedzenie, karta sprawiedliwość mówi o podpisywaniu umów, zawieraniu kontraktów, jednak pytamy o złożenie wypowiedzenia przez osobę pytającą, więc tak, dojdzie do wypowiedzenia z jej strony. 2. Czy w tym miesiącu czerwcu dostanę pracę jako programista w it? 2 buław i 8 mieczy Tutaj odnośnie 2 buław przyszło mi do głowy, że może dostanie tą pracę i będzie musiała jakoś pogodzić te dwie pracę, np. będzie na 2-tygodniowym wypowiedzeniu w obecnej pracy, ale myślami będzie już w przyszłej pracy, którą rozpocznie po okresie wypowiedzenia. 2 buław pokazuje również podpisywanie umów/kontraktów. Co do 8 mieczy nie do końca potrafię zrozumieć przekaz tej karty, może chodzi o to, że będzie miała mało wiary w siebie i będzie ją to trochę przytłaczać, może przez to w pewien sposób cierpieć, bo np. strach przed nowym ją zacznie ograniczać. 3. Czy w lipcu tego roku będę pracować jako programista w it? 6 pucharów 6 pucharów kojarzy mi się trochę z taką pracą, która da nam bardzo dużo benefitów, jest również przekazem dobrobytu, więc uważam, że tak, będzie pracować. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SowAna Napisano Czerwiec 5, 2021 Share Napisano Czerwiec 5, 2021 Dnia 2.06.2021 o 09:54, nutello napisał: Czy w tym miesiącu czerwcu dostanę pracę jako programista w it? 2 buław i 8 mieczy Mam pytanie, czy składając wypowiedzenie również składa cv i ma już zapowiedzi innej pracy? 2 buław to dwutorowość, ja to rozumiem jako radę, jeżeli ma mocne postanowienie w temacie wypowiedzenia to Sprawiedliwość może to potwierdzać, lecz przy 2 buław mam jednak wątpliwości co do wybranego kierunku, Sprawiedliwość również może tylko rozważać, a 8 mieczy wskazuje nieumiejętność szukania drogi. 6 kielichów dość często mówi o miejscach w których już byliśmy i zapowiada powroty, zatem moim zdaniem karty nie dały odpowiedzi tylko radę i pewnego rodzaju ostrzeżenie: zrób coś, zadziałaj, nie boj się, podejmij decyzję, lecz tak, aby tego nie żałować i nie powrócić do punktu wyjścia. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nutello Napisano Czerwiec 5, 2021 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2021 1 minutę temu, SowAna napisał: Mam pytanie, czy składając wypowiedzenie również składa cv i ma już zapowiedzi innej pracy? 2 buław to dwutorowość, ja to rozumiem jako radę, jeżeli ma mocne postanowienie w temacie wypowiedzenia to Sprawiedliwość może to potwierdzać, lecz przy 2 buław mam jednak wątpliwości co do wybranego kierunku, Sprawiedliwość również może tylko rozważać, a 8 mieczy wskazuje nieumiejętność szukania drogi. 6 kielichów dość często mówi o miejscach w których już byliśmy i zapowiada powroty, zatem moim zdaniem karty nie dały odpowiedzi tylko radę i pewnego rodzaju ostrzeżenie: zrób coś, zadziałaj, nie boj się, podejmij decyzję, lecz tak, aby tego nie żałować i nie powrócić do punktu wyjścia. Aktualnie nie złożyła jeszcze wypowiedzenia, ponieważ jest w trakcie szukania nowej pracy, więc wysyła cv. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.