Margita Napisano Lipiec 2, 2015 Share Napisano Lipiec 2, 2015 Potrzebny ci jest kontakt z podświadomością lub zysk, względnie czekają cię kłopoty. Płacz; cierpienie bez wytchnienia; oczyszczenie. Drobny, kapuśniaczek - czeka Cie dobry rok, pełen obiecujących przedsięwzięć i zysków Ze słońcem – Miła zmiana na lepsze i w pracy, i w domu Łagodny, wiosenny – oznacza dobrobyt, powodzenie i szczęście w miłości Ulewny - nadchodzi dla ciebie lepszy los Moknąć – wskazuje na Twoją niewyczerpaną energię w dążeniu do sukcesu Jednostajny - zapowiedź dużych zysków dla rolników, lecz dla handlowców – straty Dla biednych - oznacza jednak poprawę losu Być przemoczonym - oznacza chorobę Dla kobiety – zwiastun popełnienia niedyskrecji, przez co narazi na szwank swoją reputację i dobre imię Deszczówkę chwytać - oznacza, że Twoje pieniądze lub przedsięwzięcia narażone są na straty Słyszeć padający – symbolizuje zwycięstwo w rywalizacji Słyszeć padający na dach – wróży szczęście i pomyślność w domu Mżawka - bardzo pomyślna wróżba. Dla handlowców: straty. Uciekać przed nim: Twoje trudy zostaną wynagrodzone. Ulewa: Zapowiedź wielu problemów, smutek i straty. Kupcom: Na stratę i szkodę. Powoli padający- Rolnikom: Na zysk. Źródło: Internet Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Lipiec 5, 2015 Share Napisano Lipiec 5, 2015 Dla mnie deszcz zawsze oznacza oczyszczenie (ogólnie woda). Gdy pada na nas to razem z nim zmywają się z nas wszelkie troski, negatywne myślokształty, wszystko co przytruwa naszą duszę:-) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Lipiec 6, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2015 Ja też tak widzę deszcz, czasem celowo wychodzę jak nie jest taki zbyt ulewny, by zmył ze mnie wszelkie zło Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.