Syrena Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Witajcie, znalazłam pewną kartę w internecie, ale tylko jedną. ie mogę dojść do tego co to jest za talia, może ktoś z Was będzie wiedział? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Margita Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 Ja niestety nie wiem.... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 Z tego, co wyczytałam, to nie jest talia, tylko karta, która brała udział w jakimś projekcie, autorstwa artsangel, można tam zobaczyć też jej pozostałe dzieła. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Lipiec 23, 2015 Share Napisano Lipiec 23, 2015 Fajna ta karta, kojarzy mi się z bajką z dzieciństwa "W 80 dni dookoła świata" Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brigan Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Mam podobny problem. Znalazłam kartę Cesarzowej i mimo starań nie mogę dojść co to za talia. Cytuj Im więcej wiemy, tym silniejsza jest nasza intuicja. ( Christina Stead) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Essa Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 Brigan: nazywa się ta talia "Tarot of New Aeon", rosyjska talia zdaje się, są tylko AW, czyli 22 karty: https://picasaweb.google.com/112868448452435024861/SclELE Inspiracja: Tarot Thota Crowley'a. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brigan Napisano Lipiec 29, 2015 Share Napisano Lipiec 29, 2015 Essa- jesteś niezastąpiona. Dziękuję. Cytuj Im więcej wiemy, tym silniejsza jest nasza intuicja. ( Christina Stead) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Sierpień 8, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2015 Dziękuję Esso za informację Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.