Syrena Napisano Sierpień 9, 2015 Share Napisano Sierpień 9, 2015 Podobne pytanie zadałam w ćwiczeniach z tarota, ale dla wyjaśnienia nie jest takie samo. W owej grupie ludzi, którą poznałam na urlopie jedna osoba zrobiła na mnie największe wrażenie. Stąd pytanie czy to wrażenie było negatywne czy pozytywne, czego dotyczyło? I druga część ćwiczenia: Kim jest ta osoba? (czyli taki opis człowieka, wygląd, charakter) Serdecznie zapraszam do udział Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Sierpień 20, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 20, 2015 Ponownie zapraszam do udziału w ćwiczeniu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Sierpień 28, 2015 Share Napisano Sierpień 28, 2015 Wrażenie - Walet Trefl - pozytywne, byłaś zaskoczona Czego dotyczyło - As Pik - charakteru pracy albo ogólnie wykonywanego zawodu Opis tej osoby - 7 pik, 10 trefl - wydaje mi się że chodzi o kobietę, włosy ciemne, oczy brązowe. Na pierwszy rzut oka nie budzi sympatii, można oceniać ją po pozorach. Jest szczera, nie lubi fałszu i kłamstwa. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolina Napisano Sierpień 30, 2015 Share Napisano Sierpień 30, 2015 Czy to wrażenie było negatywne czy pozytywne, czego dotyczyło? - 4 karo - wrażenie pozytywne, król kier - prawdopodobnie dotyczyło jego podejścia do życia i innych ludzi. Człowiek bardzo życzliwy wzbudzający zaufanie, stąd też i pozytywne wrażenie. Kim jest ta osoba? - walet trefl - myślę, że był to mężczyzna już dojrzały o ciemnych włosach. Człowiek bardzo dojrzały w postępowaniu, miły i szczery w odbiorze. Wyróżnia się dbałością o rodzinę i bliskich Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Wrzesień 1, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2015 Weryfikuję: Był to człowiek bardzo młody - w tym roku zaczyna studia o kierunku "fizyka", bardzo zdeterminowany i pochłonięty swoim zainteresowaniem ( w wolnym czasie robił ćwiczenia z zakresu fizyki). Oprócz nauki trenuje też siatkówkę, więc ma szerokie zainteresowania. Człowiek o bardzo milym usposobieniu, z ogromną kulturą osobistą i oddaniem oraz szacunkiem do przyjaciół i rodziny. Wysoki, dobrze zbudowany o ciemnych włosach i ciemnej oprawie oczu. Dziękuję za udział Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.