llenadefe:) Napisano Sierpień 23, 2015 Share Napisano Sierpień 23, 2015 Wybrana data :4-1-1994 Numerologiczna: 28/10/1/ - 1 I cykl = 1 - formujący II cykl = 4 - produktywny III cykl = 5 - żniwny I punkt zwrotny(spełnienie) = 5 II punkt zwrotny(spełnienie) = 9 III punkt zwrotny(spełnienie) = 5 IV punkt zwrotny(spełnienie) = 6 I wyzwanie (czarny szczyt) = 3 II wyzwanie (czarny szczyt) = 1 wyzwanie główne (czarny szczyt) = 2 Piramida numerologiczna / Piramida życia 6 5 5914531 2 Wybrana data :8-5-1997 Numerologiczna: 39/12/3/ - 3 I cykl = 5 - formujący II cykl = 8 - produktywny III cykl = 8 - żniwny I punkt zwrotny(spełnienie) = 4 II punkt zwrotny(spełnienie) = 7 III punkt zwrotny(spełnienie) = 2 IV punkt zwrotny(spełnienie) = 4 I wyzwanie (czarny szczyt) = 3 II wyzwanie (czarny szczyt) = 0 wyzwanie główne (czarny szczyt) = 3 Piramida numerologiczna / Piramida życia 4 2 4758830 3 szark.info Czy to relacja karmiczna? Bo ja myslę że tak - i w takim razie pytanie - jesteśmy z góry skazani na porażkę, czy jesteśmy w stanie ją przepracować i być szczęśliwi? Wybrana data :17-3-1991 Numerologiczna: 31/4/ - 4 I cykl = 3 - formujący II cykl = 8 - produktywny III cykl = 2 - żniwny I punkt zwrotny(spełnienie) = 2 II punkt zwrotny(spełnienie) = 1 III punkt zwrotny(spełnienie) = 3 IV punkt zwrotny(spełnienie) = 5 I wyzwanie (czarny szczyt) = 5 II wyzwanie (czarny szczyt) = 6 wyzwanie główne (czarny szczyt) = 1 Piramida numerologiczna / Piramida życia 5 3 2138256 1 szark.info A tu pan z marca, co o tym myślicie? Tu karmy nie ma? Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Wrzesień 6, 2015 Share Napisano Wrzesień 6, 2015 Czy to relacja karmiczna? Bo ja myslę że tak - i w takim razie pytanie - jesteśmy z góry skazani na porażkę, czy jesteśmy w stanie ją przepracować i być szczęśliwi? Każda relacja pomiędzy ludźmi, to w pewnym sensie relacja karmiczna. Bowiem chodzi o to, że każdy człowiek nas czegoś uczy, pomaga nam i z naszej strony ma miejsce to samo. Następuje wymiana, właśnie dlatego relacje, znajomości są bardzo potrzebne i obfitują w różne nauki. To nie jest tak, że relacja karmiczna musi być skazana na porażkę, bo idąc tym tropem, na świecie nie byłoby szczęśliwej pary, a przecież tak nie jest. Przyjęło się, że w relacjach miłosnych szuka się karmy, dlaczego tego samego nie robi się na tak dużą skalę na przykład w relacjach pomiędzy rodzeństwem, czy choćby współpracownikami? To także są ważne relacje i także mają wielki wpływ na nas. Tak jak w każdej relacji, także i w tej "naznaczonej" numerologiczną karmą, partnerzy sami decydują o swojej przyszłości. Do miłości nie można nikogo zmusić, obydwie strony muszą tego chcieć. Czy jest karma, czy jej nie ma, to bez wzajemnych chęci, uczucia, nic wielkiego się nie wydarzy. Każda relacja niesie jakieś lekcje, problemy, trudności, którym trzeba mniejszym lub większym stopniu stawić czoła. Nie ma związków idealnych, tak samo jak i tacy ludzie nie istnieją, każdy ma jakieś wady i dzięki temu sprawia to, że każdy jest inny. To samo w przypadku relacji, partnerzy nadają jej wyjątkowy charakter. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Wrzesień 6, 2015 Share Napisano Wrzesień 6, 2015 Dla mnie to jest troszkę nieczytelne. Nie wiem która to jest wspólna DZ? Ale zgadzam się z Mariką, każda relacja czy to "normalna" czy karmiczna jest po coś. Mamy się uczyć, doświadczać. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llenadefe:) Napisano Wrzesień 7, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2015 kurczę, pomyliłam datę bo jego dzień urodzenia to 10 a nie 8. Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Wrzesień 10, 2015 Share Napisano Wrzesień 10, 2015 kurczę, pomyliłam datę bo jego dzień urodzenia to 10 a nie 8. Mojej odpowiedzi, to nie zmienia, ta pomyłka nie ma na nią wpływu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.