llenadefe:) Napisano Wrzesień 9, 2015 Share Napisano Wrzesień 9, 2015 1 - Księżyc 2 - Lilie 3 - Kobieta 4 - Mężczyzna 5 - Książka 6 - Pierścień Ja tu widzę powrót uczuć, dojrzewanie, sukces zawodowy, stałość. Małżeństwo. Ale może źle to interpretuje, sytuacja dotyczy osoby z którą nie jestem już długo, ale ciągle do siebie wracamy, mijamy się, nie umiemy pożegnać. [rozkład wykonany na podstawie tego viewtopic.php?f=38&t=1715#p17776] Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llenadefe:) Napisano Wrzesień 12, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2015 1 - Księżyc2 - Lilie 3 - Kobieta 4 - Mężczyzna 5 - Książka 6 - Pierścień Ja tu widzę powrót uczuć, dojrzewanie, sukces zawodowy, stałość. Małżeństwo. Ale może źle to interpretuje, sytuacja dotyczy osoby z którą nie jestem już długo, ale ciągle do siebie wracamy, mijamy się, nie umiemy pożegnać. Te karty już chyba głupieją przy mnie, a ja przy nich. Nic z tego nie jest prawdą, dlatego postanowiłam z tym skończyć. Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marika Napisano Wrzesień 12, 2015 Share Napisano Wrzesień 12, 2015 Ten rozkład stworzyłam, głownie w celu dowiedzenia się czegoś o swojej "drugiej połowie". Wykorzystuje się go, do sprawdzenia, czy ktoś taki, w ogóle jest tu na ziemi i do uzyskania innych informacji. Nie stosuje się go na konkretne osoby, bo wtedy rozkład traci sens. Na osoby, które się zna i z którymi chce się sprawdzić relację pod kątem drugiej połowy, należałoby zastosować inny rozkład, z inaczej ułożonymi pytaniami. Dlaczego nic nie jest prawdą? Zależy jak się na to spojrzy. Wykorzystałaś Karty Lenormand. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llenadefe:) Napisano Wrzesień 12, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2015 Bo to dziwny chłopak, dzisiaj mu napisałam ze mnie nie szanuje i swojej dziewczyny, żeby nie pisał to obie nas usunął ze znajomych. I z przyjaciółmi zachodzimy w głowę czy on coś zrozumiał, czy patrzy która pierwsza przyleci. Cytuj [...] Nadie puede detenerte Si tu tienes fé No te quedes con tu nombre escrito en la pared En la pared...[/list:u] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.