Anika Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Jakiś czas temu miałam dziwny sen. Postanowiłam go opisać bo nie daje jakoś mi on spokoju. Zacznę od tego, że byłam w nim widzem tak jakbym oglądała scenę. Znalazłam się w komnacie, było w nim duże łóżko, a na nim siedziały dwie dziewczyny. Ubrane były w koszule nocne, takie długie (teraz się takich nie nosi) białe. Jedną z nich znam chodziłam z nią do szkoły, ale nie miałam z nią najlepszych relacji raczej były takie obojętne. W tym moim śnie obie miały długie blond włosy, chociaż ta znajoma nie ma takich teraz. Paliły się świeczki tylko w tej chwili nie mogę sobie przypomnieć czy one były na łóżku czy na podłodze. Ustawione w kształcie pentagramu. Zaczęły coś wywoływać może duchy, byty nie wiem. Pamiętam, że każda świeczka była przeznaczona dla innego "stworzenia" Każdej nadawały jakieś imiona. Zerwał się delikatny wiaterek i niektóre zgasły, tych święcących zostało trzy. Te dziewczyny gdzieś uciekły, a ja czekałam co będzie dalej, czy coś przyjdzie. Ale jak to bywa w takich sytuacjach przenosiłam się do innego snu. Może jakieś dobre duszki forum powiedzą mi co to mogło znaczyć? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Ja tutaj za dużo raczej nie mam do powiedzenia. Dla mnie nie ma potrzeby opisywania symboliki - nie zastanawiałaś się nad tym, że może to jakieś przeszłe wcielenie się wplotło w sen? Takie mam odczucie. To widzenie z boku. Być może własnie w tym wcieleniu stawiałaś pierwsze kroki z ezoteryką ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Październik 8, 2015 Autor Share Napisano Październik 8, 2015 Dziękuje Syreno za komentarz. Po przebudzeniu z dałam sobie sprawę, że mogłam widzieć moje poprzednie wcielenie. Tylko zastanawiałam się akurat dlaczego ten moment został mi pokazany? Dlaczego właśnie teraz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Październik 8, 2015 Share Napisano Październik 8, 2015 Hmm, no to już jest pewnie cięższe do rozgryzienia. Być może podążasz właściwą drogą, albo może powinnaś iść w kierunku tym? Nie mam tu rzecz jasna na myśli wywoływania duchów, ale może masz jakieś predyspozycje do komunikowania się z duchami, której nie rozwinęłaś w sobie. Ciężko mi jest to określić. Jeśli to migawka poprzedniego wcielenia to z uważam, że to jakaś wskazówka, więc może coś jeszcze zobaczysz co Ci pomoże to rozgryźć. Może pamiętasz te imiona i te co zostały przypisane świeczkom co nie zgasły? No pewnie tu można się doszukiwać najróżniejszych teorii, ale na podstawie tego co tu opisałaś przyszły mi do głowy te tezy:) A jeszcze mnie ciekawi czy to pomieszczenie, w którym byłaś wydawało Ci się znajome? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Październik 8, 2015 Autor Share Napisano Październik 8, 2015 Te pomieszczenie było w tym śnie dla mnie duże, ale też ciepłe w odbiorze. Było rozświetlone świecami.W ogóle ja w tym śnie nie czułam się źle, nie czułam strachu. Wręcz przeciwnie byłam ciekawa co się dzieje i co to za scena, chciałam wiedzieć czy ktoś przyjdzie z tych duchów. Niestety nie pamiętam co za imiona były próbowałam sobie przypomnieć ale nic z tego. Wiem tylko, że jedno z nich zaczynało się na literę E ale to nic nie da. Może jeszcze coś ujrzę we śnie. Jakaś uśpiona część mnie zaczyna się chyba budzić. Kiedyś czytałam, że magia potrafi się upomnieć.Tego snu nie wywoływałam, nie robiłam już dawno regresji wcieleniowej. Ten obraz przyszedł sam do mnie. Wiem, że potrafię zobaczyć byt, ducha, ale nie zdarza mi się to często, a wręcz rzadko. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrena Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 Piczekaj, może otrzymasz jeszcze jakąś wskazówkę i rozjaśni się płenta :-) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ona28 Napisano Październik 9, 2015 Share Napisano Październik 9, 2015 A może ta dziewczyna ze szkoły myśli o Tobie,może się jeszcze gdzieś spotkacie...... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Październik 9, 2015 Autor Share Napisano Październik 9, 2015 A może ta dziewczyna ze szkoły myśli o Tobie,może się jeszcze gdzieś spotkacie...... Raczej to mało prawdopodobne. Nie miałyśmy najlepszych ze sobą stosunków. Nawet można rzec, że wrogo byłyśmy do siebie nastawione. Ja się zastanawiam czy te dziewczyny brać w dosłownym znaczeniu. Czy skupić się na ich więzi kim mogły być dla siebie w tamtym czasie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anika Napisano Październik 11, 2015 Autor Share Napisano Październik 11, 2015 Dzisiaj miałam sen, że na koncie bankowym miałam 33 tys złotych (fajna suma ), W tamtym śnie zostało 3 zapalone świeczki, a teraz takie cyfry. Zastanawiam się teraz nad tymi liczbami. Czuję, że coś ma się na rzeczy ale nie wiem co Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alicja Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Podzielam wypowiedź Syreny, po przeczytaniu też wydaje mi się że chodzi o poprzednie wcielenie. Nie ma przypadków, ten sen teraz się pojawił, bo może teraz w końcu dojrzałaś żeby pójść dalej w swoim rozwoju. Nie musi chodzić o wywoływanie duchów, ale ogólnie o rozwój duchowy. sen miał za zdanie przyciągnąć twoją uwagę i to się udało. Z tą cyfrą trzy ciekawa sprawa, myślę że trzeba się bardziej wgłębić w znaczenie tej cyfry albo jeszcze poczekać może coś nowego się pojawi, jakiś szczegół Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polecane posty
Dołącz do rozmowy
Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.