Skocz do zawartości

rudy kot i waz

liliana81m
 Share

Polecane posty

witajcie.kilka nocy temu mialam dwa sny.jeden po drugim. w pierwszym bylam w ogrodzie.stalam blisko ogrodzenia.w ktorym na dole byla przerwa. z niej zaczal pelzac ogromny waz. towarzyszylo mi okropne uczucie strachu i nie wiedzialam co robic.waz spojrzal na mnie i przepelzal miedzy nogami do innego ogrodu.sasiadujacego z drugiej strony domu.w ogrodzie stalam z jakimis znajomymi. obudzilam sie wystraszona. gdy zasnelam spowrotem przysnil mi sie rowniez w ogrodzie z tym ze na tylnim plocie siedzacy ogromny rudy kot.chwile mnie obserwujacy. czulam sie dziwnie jakby obserwacja bardzo mnie zawstydzala? no ogolnie dziwne uczucie gdy sie jest ocenianym....kot pozniej odszedl jak to koty robia...czy ktos bylby mily i pomogl ze znaczeniem? nie daje mi to spokoju...:) dziekuje ;)

Tak na szybko. Wąż, to pragnienia seksualne. Nie wiem jak innym, ale mnie rudy kot kojarzy się z kimś fałszywym.

Zastanawiałaś się nad interpretacją tych symboli pod tym kątem?

tak tez myslalam ze rude to falszywe... ale waz tez mi sie kojarzyl z kims kto chce "kasac" czyli nie do konca ktos uczciwy...ale czy we snie ma to takie same znaczenie?nie wiem...i co to za osoba by mogla byc...hmm <bezradny>

• 2 weeks later...

Wąż, może nie, bardziej żmija kąsa. Wąż według mnie, to tak jak wyżej napisałam, bardziej kojarzyłabym z seksualnością, ukrytymi pragnieniami, fantazjami. Ogrodzenie, to bariera, postawiona przez Ciebie, wąż, czyli ta pokusa przeszła mimo wszystko i dotarła do Ciebie, co spowodowała Twój strach lub inaczej strach przed nieznanym. Zaczęła się panika, która przepędziła węża, czyli inaczej - ukryte pragnienia nawet jeśli się pojawiły, to pod wpływem wyrzutów sumienia, szybko na nowo zostały zepchnięte do zakamarków podświadomości.

Rudy kot, może chodzić o kogoś fałszywego, ale skupiając się tylko na kocie, to może świadczyć o czułości, bliskości, o kimś, kto będzie się Tobą opiekował.

Czułaś się dziwnie, obserwacja Cię zawstydzała, czyli sama przed sobą nie chcesz odkryć swoich prawdziwych potrzeb.

Dołącz do rozmowy

Możesz zacząć pisać teraz i zarejestrować się później. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.

Gość
Odpowiedz...

×   Wklejony jako tekst z formatowaniem.   Wklej jako zwykły tekst

Maksymalna ilość emotikon wynosi 75.

×   Twój link będzie automatycznie osadzony.   Wyświetlać jako link

×   Twoja poprzednia zawartość została przywrócona.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz wkleić zdjęć bezpośrednio. Prześlij lub wstaw obrazy z adresu URL.

Share

• Utwórz nowe...